söndag 31 juli 2011

i'm going out tonight

jonna ville ta ett nattdopp igår, men jag mådde för illa för de. men de verkar har gått över, så blir nattdopp ikv ist. så ska nog fixa badkläderna och så, sen ringer jag jonna, sen drar vi gill gielas och badar. härligt härligt. kan nog vara ganska kallt, men de får man tåla om man ska bo i norrland ;) men ska nog gå och göra mig i ordning.

men guud, sitter och ser på tv, måste bara säga de här. men det är ganska diskriminerande mot homosexuella egentligen. varför skulle inte dom få vara adoptivföräldrar precis som alla andra? det är väl dom som har svårast att få bran egentligen. herregud, homosexuella ska ha lika stor rätt till att gifta sig, å få ha barn och alla andra möjligheter. dom är ju lika mycket värda för de. får fan sinne på hur sveriges tyvke om allt är. tycker faktiskt det är jätte gulligt med bögar. visst, tjejer kan ju gilla tjejer också, men det är ingenting jag har nå imot, men jag tycker inte det är lka gulligt, men det är nog för jag själv är tjej. men jag tycker det är super att dom som är homosexuell vågar stå för det, dom vågar visa vem dom är! det är starkt tycker jag.

hejdå!

lördag 30 juli 2011

bilder!














text om veckan!

sorry för dålig uppdatering! men jag har ju som sagt varit i pite, på pdol. hade riktigt kul faktiskt, men de berodde nog på itt sällskap, jonna! vi har gått runt, shoppat, och ja lite allt möjligt. orkar faktiskt ine berätta allt men vi var med jocke och eric sen träffa vi nån affe. sen så träffa vi say och mattias och ja, träffa massa folk. vi hann vara med sebbe och johan, sen mötte vi upp martina. och ja, herregud, folk :') vi har sprungitrunt som två galningar. men iallafall, bilder kommer i ett annat inlägg, haha! kan inte lägga ut alla, tyvärr.. finns ju bilder som har blivit lite.. ja.. knasiga! men de kommer bilder iallafall. men troligt vis så ska jag nog hem på onsdag, inte så många dagar kvar. kändes bäst att komma hem, få kasta in lite ved, köra moppe, vänta tillbaka på dygnet och ja, fixa inför skolan! och så klart träffa älslingen :') men vi ser väl när han har tid.. iallafall, idag var vi ju till boden, och min mage is killing me. jag är hungrig hela tiden, tills jag får i mig nått, vad som helst, då blir jag skit mätt eller så händer de ingenting alls hur mycket jag än äter. aja! bered er för en bild bomb i nästa inlägg!

måndag 25 juli 2011

since you've been gone.

seems like just yesterday, you were a part of me
i used to stand so tall, i used to be so strong
your arms around me tight, everything it felt so right
unbreakable, like nothing could go wrong

söndag 24 juli 2011

bring me to life


now that i know what i'm without
you can't just leave me
breathe into me and make me real
bring me to life



fredag 22 juli 2011

he's everything i want.

åh, jag vill stanna i arvidsjaur, känner mig så avslappnad på nått sätt. men jag vill ändå hem, känns som att jag har hur mycket som helst att göra och vill göra. men jag vill ändå stanna och gå på pdol som är nu till helgen och lk som är 7 augusti, men jag vil ändå hem. men vi ser väl, ska snacka med mamma senare idag och se vad hon tycker. och sen så fyller faktiskt min lillasyster år idag, hela 7 år. känns som om det var igår man höll i hon som nyfödd och som hon gick i blöjer. men nu är tjejen stor alltså! grattis tova, vi träffas snart ju. aja, snacka med mamma, för jag vill ha kläder också, eheheh! beställnings narkoman :') hittat asmkt kläder jag vill ha, ska nog beställa från hm och gina. ska höra om mamma vill beställa ett par byxor åt mig, eheheh! vill ju kunna beställa andra kläder, byxer är ju så dyrt om man ska ha massa mer kläder..
''he's everything you want, he's everything you need
he's everything inside of you that you wish you could be
he says all the right things at exactly the right time
but he means nothing to you, and you don't know why''

du förstör mig helt.

du inser inte vad du håller på med va? efter en helg med dig och allting kändes så som det brukade, så gör du såhär mot mig? du vet att jag hatar förändringar, att jag inte vill prata med vem som helst. att jag hatar att folk jag inte alls känner pratar med mig. men du försöker ändå ta mina ''vänner'' och du lyckas. du lyckas verkligen! du tror att jag har hur många vänner som helst, men det har jag inte. och nu när du gör så här, så har jag ingen kvar. du inser inte vad du gör. du förstör mig! fast, vad rör det dig? du bryr dig inte ett skit om mig eller hur jag känner längre. och ska jag vara ärlig, så bryr jag mig inte om hur det blev med oss, men du gör precis som en redan gjort. och nu är jag säker, man ska inte lite på nån, speciellt inte dom som ljuger mitt i ansiktet på dig. så less på allt, så less på dig, så less på hur du förstör mig. '' jag behöver dig för att må bra'' - de sa du till mig, men om jag ska vara ärlig så varje sekund med dig, de förstörde mig. jag säger itne de för hur det blev mellan oss, utan ärligt. smiling, but inside i'm dying. och efter det, så gör du såhär. jag har 2 ärliga kompisar. och du var inet en av dom. du har ljugit för mig. men nu vet jag allt, och det är ingen idée, för du kommer aldrig någonsin betyda någonting för mig igen.

i promise that it's not your fault, it was never your fault.

you showed him all the best of you
but i'm afraid your best wasn't good enough
and no, he never wanted you
at least not the way you wanted yourself to be loved
and you feel like you were a mistake
he's not the worth all those tears that won't go away.

were you sad when he crushed all your dreams? broken angel, inside you're dying cause you can't believe, he would leave you alone and he would leave you so cold when you were his daughter, but the blood in your veins, as you carry his name turns thinner than water. you're just a broken angel.

nä, nu orkar jag inte nå mer.
 jag ger upp.

ta ingen skit.

jag tar inte skit från någon, och speciellt inte från dig. redan tagit nog mycket från alla, men jag kan lova dig, det är det slut med. och just nu är du precis som vem som helst för mig. en jag verkligen inte orkar slösa energi på. så less är jag på dig just nu.

haley willams & synyster gates

åh, haley williams :') hur snygg är hon inte? och hur sjukt bra sjunger hon inte? om ni inte såg de, så är det sångaren i paramore. åh, underbara människa! satt och skrev med en som heter tobias igår, han tycker en i sevenfold, gates, är snygg. men jag tycker verkligen inte de. han sa att han trodde nog att jag var den enda som inte tyckte han var snygg. visst, han ser bra ut, men snygg? nej!



i told him i couldn't lie, he was the only one for me.

but i got him where i want him now
it was never my intention to brag
and steal it all away from you now
but god does it feel so good.

i watched his wildest dreams come true,
not one of them involving you.

godmorron världen.

satt och drömde hur jag skulle bli väckt, hade fått ett sms om att en skulle ringa och väcka mig ett, oh snap! jag som gick och ja mig sex.. iallafall så somnade jag, och när jag vaknade så insåg jag att klockan var han 5. ingen hade väckt mig :o iallafall, då jag vaknde så gick jag upp för trappan och kollade på köksbordet, ör det var inegn hemma. där liggen en lapp, tänkte att pappa hade skrivit att han hade åkt ut och fiska eller nått. men inte de! det var ett recept på cheescake, hahah! tror han är och handlar grejer, för att anna är här. men hon följde ju också med, så jag antar att hon ska baka :D och jag kollade mig själv just i spegeln, vilket rufs. och jag har inte ''bloggat'' nånting på typ 1-2 dagar för de har inte funnits så mycket att skriva.. jag har varit hos farmor och döat, sen har jag och jonna varit ute och suttit på en parkbänk och snacka. thihih. iallafll, duschen kallar!

onsdag 20 juli 2011

you're the only one who knows my heart.

idag så vaknade jag nångång, duschade, fixade mig, drog till farmor, 
åt grillat, träffa faster och hennes familj, stack hem, sitter här.

'' i'm gonna love you, when our time is right,
be thinking of you, everyday and every night.''

tisdag 19 juli 2011

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase.

känslor som försvinner.



nyss kommit in efter en utekväll med jonna, vi var ute och gick och typ satt på en bänk och ja, sen hamnade vi på statoil och käka, haha! sen så gick vi hem, och nu när jag kom hem så åt jag, tjock? ja! haha.. i morron så kanske jag också ska vara med jonna, men vi får ju se. 



jag vet ingenting längre! inte hur jag känner, hur jag vill ha saker eller vad eller varför. jag vet inte alls varför, allting bara snurrar omkring. och jag vet ingenting.

all i want to do is lose control.

åh, jonna kom och hjälp mig! jag har ingenting att göra :o haha! nja, men jag fundear på att snacka med jonna å dra med henne ut och hitta på nå, är så jävla less på att sitta inne och inte göra nånting. folk addar mig på msn och fb och sitter och skriver hur fin jag är, hur less blir man inte? jag hatar dom som sitter och säger hur fina folk är och så, och vill bil tsm med dom och dom känner inte insidan av personen, fyblä! och jag har faktiskt hittat en kille, en som inte alls är ytlig :') men smsa jonna nu, sen sticka ut!

kärlek är ingenting för mig.

vaknade halv 4, åh! trött tjej :o sen vaknade jag, åt och sånt. och nu sitter jag här och degar och kommer nog göra de resten av dagen, venne om vi skulle till farmor, men de ser vi väl :) iallafall, här sitter jag i pappas jobbar tröja, asmysig :') funderar på att kleta på liet mascara och sen klä på mig vanliga kläder och fara till farmor.

måndag 18 juli 2011

I wish you could see just how much your memory will always mean to me.



här sitter jag! jag åkte ju till jonna och ja, vi for på ica och köpte choklad och hallon sen smälte vi chokladen och doppade hallonen, mumms! sen såg vi skönheten och odjuret, hur gullig är inte den filmen? sen gick vi ut kring niom och sen så satt vi ute till ett kanske :o vi satt först ute på en bänk och abra prata, sen så kom pawel och nilsson och satt sig och ja. så dom satt med oss ett tag och sånt, sen så satck dom efter ett tag och jag och jonna satt kvar och pratade. och sen skulle vi hem och insåg att en bil följde efter oss, och vars vi än gick så följde den efter, och då den var intensiv började vi ju springa, för vad ska man annars göra? och vars vi än sprang så kom bilen efter, så vi gömmde oss, och insåg att en lastbil passerade oss ett antal gånger, och dom stirra ut oss, sen så saktade dom in och sa nånting, vi hörde tyvärr inte vad sen så körde dom runt, runt o runt hela tiden. sen kom en annan bild och stannade flera gånger och frågade om vi skulle förlja med och varför vi stog just där och ja. haha! så efter vi hade kutat som galningar och äntligen blivit av med bilarna så tog vi oss äntligen hem, efter en timmas försök. jag var både hungrig och pissnödig då jag kom in, så skynda sig på toa och sen skulle man steka potatisbullar, love it! och spisen fungerar inte, happ! då avr det bara att väcka pappa, och han sa hur jag skulle göra, å då, då äntligen fick jag igång spisen, och jag stekte några, efter jag ätit upp dom insåg jag att jag fortfarande var ashungrig, var ju bara att ställa sig och steka igen då. ahaha! nu har jag iallafall ätit klart, och är mycket trött, funderar på att tvätta av mig och sen sova, ska ju faktiskt till farmor i morron!

mörkhårig & nyvaken.



jo, jag färgade ju håreti igår, sotbrun! blev ju typ som vart, men jag klagar inte. ovanligt att vara så mörk igen, får typ en chock varje gång jag ser mig i spegeln eller bara mitt hår. hah! sen så nu håller pappa på att steka potatis bullar, fysatan va gott! och sen ska jag göra mig klar och fara ut med jonna. rune, pappas kompis skulle komma hit idag, och dom skule nog fara ut och fiska, vill ju som följa med men pappa har lovat mig att vi ska fara ut nåndag, men det är ju helt okej. så jag drar till jonna senare! då vet ni. :)

söndag 17 juli 2011

i love you with my heart, really and truly.



vaknade 10, steg upp, duschade, sminkade mig och fixade håret och ja, sånt man gör innan man ska iväg nånstans. sen så åkte vi då, haha! logiskt.. vi avr i pite kring 1 kanske, så vi for dit dopet skulle avra och hjälpte till, jag fick dekorera tårterna och sånt. myspys! fick ju träffa släkten iallafall. fick sitta inne på toa med min faster sofie och kolla på när hon sminkade sig bara för att hon ville umgås lite mer med mig, tokhon! iallafall, sen så började dopet, varade kanske i en halvtimma, sen vart de ju såklart fika :D det är nog et bästa med dop, fikat efteråt. först fick man som nån kycklingsallad och typ vitlösbröd, smarrigt värre! 
sen blev det massa kakor och tårtor, kan säga, dom hade gjort riktigt bra jobb med salladen och tårtorna och allt! sen så efter dopet så for vi till min farfar, pappa och han skulle byta olja i bilarna och ja massa sånt, så vi åt middag där också. sen efter middagen så hade jag jätte bråttom till affären, skulle ju köpa hårfärg. haha! men jag hann. så jag köpte sotbrun, villle ha nära svart men inte helt svart. sen så for vi till becka, och pappa och weronica satt och snacka och jag och becka satt och kolla snygga killar på datorn, bara se men inte röra. som vanligt! men iallafall, hon vill att jag ska följa hon till luleå. men kände mig faktiskt inte så jätta taggad på de. men jag satt nyss och kolla igen en annan mapp på datorn som jag hittade iadg, också på gamla bilder. och jag hittade massa bilder på en kille. en kille som jag var super kär i, enda killen jag varit kär i faktiskt. kändes ju faktiskt lite när man såg bilderna, och när man insåg att han faktiskt gillade mig då. saknar han vilket som! men man måste ju gå vidare nångång, faktiskt gått 2 år. blir ju ett 3 utan han. men iallafall, idag ringde marcus, en gammal kompis och sa att han ska in till arvidsjaur på tisdag igen så han ville träffas nåndag, var ju faktistk helt okej för mig. så jonna i morron, marcus kanske tisdag eller onsdag? elr putte nån dag! jadu, undra hur länge jag blir här :p sen skulle jag till farmor nån dag, min faster från stockholm har kommit hit. inte illa! sen sitter jag iallafall och camar med andreas nu, men båda är aströtta så jag funderar faktistk på att gå och lägga mig.. och ställa klockan på ett, hah! nämen, nu jävlar är det godnatt, nu när jag insåg att klockan hade passera halv 5. bilder på mitt nya hår kanske kommer upp i morron. men godnatt!

lördag 16 juli 2011

i'll take your heart and walk away.

sitter och kollar igenom gamla bilder. ganska kul att se hur man såg ut förr, haha! man får sig ju ett gott skratt. iallafall, har bestämt mig, mörkbrunt hår ska jag ha, eller svart? ohnej, osäker igen.. men mörkare ska jag nog ha. eller jag ska fråga min faster i morron. haha! beslutsångest. vill verkligen ha mörkt igen, eller jag tycker att jag passar bättre i det, fast jag vill egentligen ha typ ljusbrunt med blonda slingor, men passar jag i ljust? nej! fml. iallafall, ska lägga upp bidler på olia färger jag haft, så kan ni ju få se, men mörkt satsar jag på!






if i was strong enough for you.


oj vilken dag! vaknade halv 3, pappa väckte mig! skööönare säng :') iallafall, åt mat och fixade mig och sånt sen drog jag till jonna och vi kollade på älska mig, sen så bestämde vi oss för att göra chokladpannacotta med hallon på, hhihi! supergott. så vi pallrade oss till konsum och köpte grädda, bär och choklad & slingfärg. sen hem, gjorde pannacottan, färgade jonnas hår lite ljusare. sen så såg vi red riding hood och käkade pannacotta. sen kom pappa och hämta mig, jag avr skit hungrig och pappa var ändå påväg hem från theres och erik, så hi did pick me up. nu har man då käkat i sig nå kvällsmat, så blir väl sitta här och nörda ett tag. ska nog sova tidigare ikv, ska på dop i piteå i morron. min kusin ska döpas, erik melker hurtig. haha! smått kult namn faktiskt, men riktigt gulligt ändå! men sen har det nog inte hänt så mycket mer, men ska upp riktigt tidigt i morron. ska ju hinna duscha, och vi far kring 12. känns ju som mitt i natten, inte alls van vid att vakna då ju (a)  

fredag 15 juli 2011

hey hoe, let's go.


 ojojoj! startade min morron halv 8, can you beileve it? nä, inte jag heller.. men det är sant! packade my stuffs, och åkte iväg till pappsen, där satt anna och väntade på att jag skulle komma, och hon hade två hundar med sig, så jävla söta säger jag bara. sen så åt jag och pappa, sen blev det en tur till farmor, blev där i gaaaanska många timmar. hann då somna där och sov säkert 3 timmar (a) tröttis. och nu så funderar jag på att sova igen, men jag är inte lika trött nu. har iallafall sett älska mig, rekomenderas! den är sjuk, men det är ju sånt som händer. alice, som allting handlar om, haft ibland faktiskt känt samma känsla, samma sak, vill göra samma grej, men jag kan inte. jag vågar inte helt enkelt. men jag har väl insett också, det finns saker som kan göra mig glad. riktigt glad! inte direkt många, eller stora saker, men det finns!

torsdag 14 juli 2011

''daddy'' ''yeah'' ''what is love''

beställt

you keep the car, i'll get the cash, we'll take the money and run.

duschen kallar!
har så ont i magen, och då älskar jag att duscha, värmen tar bort smärtan. 
så duschen är min absolut bästavän! :')

fest hos mange.

hahaha, seriöst? det är överskattat. visst att folk lyssnar på den, det är deras val. men på spotify? omg säger jag bara! så bra är den inte, och visst finns värdelösa låtar på spotify också, men dom hade tråkigt, skrev en låt och blir känd? överskattat.

my world is falling apart.

här sitter jag, ensam hemma.. huhuuuu! :( resten av familjen är hos mina kusiner, men orkar inte fara dit eftersom jag är sjuk. men ska ju till pappa min i morron, it's now i feel the real summerfeelings. haha! otroligt nog, men sant äre, nu kommer sommarkänslorna när jag ska till pappa. fast, ont i magen och halsen på en buss i 5 timmar kanske inte är de bästa, men aja! det blir värt de då jag är framme, hoppas jag.det är faktiskt 18 grader ute och sol, men blåser. och jag fryser allvarligt ihjäl. jag fryser allvarligt mer på sommaren än vad jag gör på vintern, truestroy! men det är nog därför jag är ett vinterbarn, haha.. men jag är iallafall ascool och sitter på youtube eftersom spotify fuckade ihop, jag lyssnar på miley cyrus. igår vare jonas brothers, och nu hannah montana, kan de bli bättre? kanske hamnat i en 15års kris tsm med jonna :o men jag måste duscha, packa och allt innan jag åker, damn va jobbigt..

i'm so tired of being here.


When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
I held your hand through all of these years
But you still have all of me.


hearts on fire.

satt i tvrummet och kolla runt på datorn och sånt, å mamma poppar musik genom högtalarna och jag känner igen låten. hm, började av ovetlighet sjunga med. och insåg att det var låten hearts on fire med hammerfall! började genast tokgarva och gör det nog lite än.. hahah! mamma lyssnar på min favorit låt som liten. hahah, det var nog dagens upplevelse.

you are special in your own way

jag låg och snacka med jonna igåe, tills hon somna :') tröttis! iallafall, jag hade lite svårare att sova, vilken brutal mensvärk man kan ha :o kommer ha den hela veckan, de blir ju så.. har inte haft de på 3 månader, wiho nu är de dax :( åker till far min i morron. nu ska jag äta nå!
Published with Blogger-droid v1.6.9

onsdag 13 juli 2011

the sun is always rising in the sky somewhere.

haha, wounderful night! mådde illa som satan, så smsa med pappa ett tag eftersom han var vaken, vilket min mamma inte var. så efter mitt illa mående började min mage att kurra och bubbla som aldrig förr. min mage :(

tisdag 12 juli 2011

typiskt.

sitter och äter vaniljglass nu, min hals e pajj! iallafall, frågade mamma '' vad har ni haft för väder idag'' ''soligt, men igår var det upp mot 35 gradet'' - jiho, precis de man vill höra då man inte få gå ut..

hold on.

now my hearts in two,
and i can't find the other half.

"it's like i'm walkin on broken glass"

måste erkänna en pinsam sak, jonas brothers har assköna låtar o texten, så atm sitter jag o jonna och lyssnar på jonas brothers ;)

''love is a feeling you have when you really care about someone special. and a cool thing about love it doesn't have to go away if you don't want to.''





Nasse till Nalle Puh:
  - Hur stavar man till kärlek?
Nalle Puh svarar:
- Man stavar inte. Man känner den.

halls cool

sitter här osminkad o sjuk, nyss käka tacopaj, o nu vräker jag i mig halstabletter, gott! snackar även med jonna i telefon. skulle fixa bloggen då jag insåg evighets görat. men mammi har baka bullar, yeee! fast min mage typ bubblar, de syns utan på magen :o min mage e cp!

bloggsvar!

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Vart går din drömresa?

hawaii, helt klart!

Vad är det äldsta klädesplagg du fortfarande äger och bär?

rensar min garderob ganska ofta och köpter nytt, men de kanske måste vara ett par sockar?

Vilken levande person skulle du vilja ta en fika med?

hm, skulle nog bli min farmor!

Vad gör dig glad?

köra skoter! :)

Vad drömmer du om?

har nog ingen speciell dröm, utan jag tar dagen som den kommer!

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.

måndag 11 juli 2011

when i'm yes, he's no when i hold on, he just lets go.

i miss it

saknar mitt mörka hår.. ska nog färga tillbaka det vilken dag som helst! jonna ringer nu, så godnatt!

åh halvglad tjej! jag har inte vägt mig, men min mage blir bara mindre o mindre, suuperglad. men ändå besviken, vill bli mindre. har aldrig gillat min vikt, alltid vare för stor eller för liten. men de e typ magen som vare de störata problemet, aldrig vela haft hål i naveln för jag vare för stor, de e ja än, men blir ändå avis på dom som har de. och jag får oftast höra hur fet jag e, och när mina kompisar försöker göra mig glad genom att säga "du e smal", de e då jag vet att dom ljuger. jag e inte smal. såra mig hellre me sanningen än gör mig glad me lögnen. då även min mamma säger " men oj nattis, du har verkligen gått upp i vikt o blivit kraftig. då jag nästan har midje måttet som en otränad fembarns mamma har, då e de illa... så sluta säg att jag e smal! jag kan inte ha tighta kläder, bara gå i bikini, visa mig utan trõja, bara ha linne på mig bland folk.. jag skämms.
Published with Blogger-droid v1.6.9

so sick

naglarna = fail. skulle göra franskmanikyr, men kletade ut de då jag tog ut glassen ur frysen.. iallafall, snackat me jonna, sett film med mamma, och de blev inge pappa. jag har halsfluss.. funnyfunny. FML! ont i halsen o halsmandlarna har svält o vita prickar, nej, de kan inte bli bättre. iallafall, hemlis kommer somna vilken sekund som helst, o jonna e ute o rãnner, hela min familj sover, o vad gör jag? jo, jag ser eva o adam o bloggar, hahaha! liiiiiv..
Published with Blogger-droid v1.6.9

you'll always be the one

åh, fick feber igår ja. 39 grader i morron temp, asnice! blir asklen då jag blir sjuk, men febern har gått över och jag for ut med moppen medans resten av familjen for o bada, o då ja kom hem hade dom låst, va e de här? :o meb dom kom hem nu iallafall, så ska in i ta en macka eller nå. och min låtsas faster tror jag har körtelfeber efter helgen, haha! nu ska man fika o sen fixa naglarna o snacka om att fara till pappi i morron, o ta en macka!

söndag 10 juli 2011

DDDDUUUNDER!

hemma från en dunderhelg! torsdag var asnice, träffa asmkt kult o trevlogt folk. hände ett o annat, men de ska ju komma överraskningar ibland också ;) vi såg jay smith! fredag var också kul, träffa undervart folk då me, superkul verkligen! och lördag började redan dålig, hatar att behöva ha folk som stressar folk på morronen, och klagar. irriterande. sen duscha ja o de, sen gick vi ut, träffa lovisa och sen gick sara till cathrine och jag o lovisa gick till frasses o vänta in sara, sara kom just då vi hade beställt mat, så vi åt! sen skulle vi träffa jocke, så vi gjorde de. vi var me han tills halv 11, då gick vi in på området. vi gick in i discotältet dirr, o daaaansa! sen vart jag hungrig, så jag åt hamburgare, HAMBURGARE! fy.. men iallafall, sen gick vi o gunga, o sen så gick lovisa, o sara skulle komma tillbaka snart sa hon, så jag satt me andreas o robin o axel o gunga. sen efter 45 minuter gick jag o leta dom, lovisa va bakom frasses och sara svara inte då ja ringde lr smsa. men jag ringde 100 gånger, men inget svar.. hm.. jag gick mot ringarna där lovisa satt, vi satt o snacka ett tag sen stack vi in. jag tog bort mitt smink osv, sen fick ja ett sms av sara att hon skulle hem? confused! men ja stanna i ström iaf, o jag skulle ta 16.55 bussen hem. och jag skulle gå från ringarna, och de spöregnade! de var åska, blixtrar, o regn o översvämmning typ. gick där, de pumpades vatten i mina skor o de rann vatten från mig, huvva! sen fick ja sitta i en buss, yee! men e hemna nu och snackar med jonna i telefon om min galna helg, om hennes fina hår och allt annat mellan himmel o jord.

jay smith.
september.

publik.

blöt nattis.


onsdag 6 juli 2011



jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
vad som än händer.
jag hoppas att ditt vin blir till vatten
blixtar prickar dig
hälsa till satan
vi hörs.


haha, här sitter jag som ett fån å skriver med hemlis och lyssnar på timbuktu! mamma somnade där uppe då hon följde bror min upp. så ensam vaken! hm.. va ska man göra nurå? ska stiga upp 9, och lite trött är man. äh, går å lägger mig sen. iallafall, lovisa och fredrik e tsm, ÄNTLIGEN! hur länge har man inte vänta på de? :o haaha, gladjag! så glad för deras skull :')

mina bilder!

fick en fråga nyss, "vem tar bilderna du lägger upp och får man låna dom?" fick en typiskt sån fråga på fb.
svar: det är jag som tar bilderna, utom "modellbilder" på mig, de sköter lovisa. och om ni ska låna så får ni säga till mig och skriva under bilden eller nå att ni låna den av mig!
Published with Blogger-droid v1.6.9
Published with Blogger-droid v1.6.9

varmare dagar.

åh, varmast idag 37.6 grader. I'M BURNIN'. sen har ja städa mestadels hela dan :o gav ju resultat, ska bara skura och fixa sängkläder. nyss komme in, vare ute och kasta in ved. åh, i värmen.. hur orkar mamma fortsätta..? fick moppen idag, men man måst skruva ihop den, så har en hel moppe då ja kommer hem på söndag :D leif ska skurva ihop den i morron, men ha e ju int hemma då. vi åker från mig kring 10 :o upp 9, haha! men fixar mig hos emma sen. iallafall, ska snart duscha. fint me nuduschad o renbãddat. tror aldrig jag haft så stökigt som ja hade innan ja städa :o kaaatastrof!
Published with Blogger-droid v1.6.9

städat rummet.

före o efter.
Published with Blogger-droid v1.6.9

tisdag 5 juli 2011

bake a cake.

kladdkaka, check!
Published with Blogger-droid v1.6.9

du har mitt hjärta i din hand.



tjabba tjena, idag vaknade halv 1. ganska sen natt igår, la på med en hemligperson klockan tre :o hur pirrig var man inte sen? ;) haha, såg iallafall lite eva och adam och sen somnade jag och sov jätte bra! iallafall, blir att åka bil till strömsund på torsdag, ganska tidigt! men det är ju faktiskt bra eftersom de finns så mycket vi ska fixa inför kvällen ;) ahha! idag har jag inte gjort nästan nånting alls, typ sutte vid datorn, duscha, och typ prata lite med sara. men jag funderar på att fila naglarna å måla dom, sen så funderar jag på att göra en kladdkaka, om vi har grejer till det. varit sugen på de flera dagar men inte hunne gjort en :o & jag sitter faktiskt här nyduschad, feels great. nämen, ska ta och söka upp min försvundna mor och sen baka en kladdis :D pusss.

don't even words can explain how much you mean to me.

måndag 4 juli 2011

läste nyss en blogg, av en slump. en på fb la ut sin blogg så jag bestämmde mig för att kolla. och nog som det var hade den lilla personen skrivit om mig :') la ut den statusen igår, eller förrgår, och var nog folk som gillade det. har inte kommit på orden själv, så ska inte ta åt mig all ära ;)

if you call my name.



fint väder ute, faktiskt! men går man ut? nej. sitter hellre inne och lyssnar på musik. haha, dödare dag.. har faktiskt lust att fara till stan, men med vilka pengar? har inga pengar kvar typ. men om mor min skulle vara snäll skulle hon ge mig pengar tills torsdag, för då åker vi. vet inte hur många gånger jag sagt de, men jag längtar (a) och jag är jätte hungrig, har ätit en macka idag då jag vakna typ.. min mage skriker D: & jag känner ett stort behov av kläder, mina kläder har ju inte kommit, och jag vill beställa mer. hittade 8 plagg för 300. men har man pengar? åh, suck! min familj har fortfarande inte kommit hem, ensam hemma hela dagen. känns awesome.. 

i can't ignore i love you more more & more.

åsele och dunder.


wihooo! nu är det ju faktiskt inte så länge kvar, om ni micke är så gullig och tänker på mig (a) thihi! hampus pappa är söt. iallafall, det är dunder på torsdag, PÅ TORSDAG! känner jag taggen eller ;) haha! jag och sara åker ner på torsdag till ström, vi skulle vara me johan ett tag, venne om han skulle gå me oss på dunder. men aja,  sen blir det hem till läggan och fixa oss och sånt, sen ut för en partykväll! och fredag blir det ännu mer party, då kommer man höra septemer poppa ut ur högtalarna och micken på dunderscenen. sen lördag, då blir det möta upp jocke the bonde och sen ragga runt på dunder me han och sara. tror nog dunder helgen kommer bli gooode fin ändå! och jag hade ju beställt kläder, men dom har inte kommit än, men dom kommer väl vilken dag som helst. och som ni kanske ser har jag typ ljusbrunt hår, och innan dunder blir jag nog mörkhårig igen, hm.. egentligen vill jag vara lite ljusare på sommaren, men jag passar inte i de tycker jag. men jag ska bli mörkhårig igen! 

this love will never end.

do me a favor and smile at me.

oj, skulle vaknat 11.40 men det vart 12.40 (a) iallafall, då jag vaknade klev jag ju såklart upp. jag ringde mamma, eftersom ingen var hemma, och fråga vars hon var och frågade om vi hade vatten igen. eftersom vi har egen brunn så kan vattnet i brunnen försvinna och då kan man inte gå på toa, inte duscha, inte använda vatten över hela taget. snuskigt! men vatten hade vi :D så nu har jag ätit kräm och mackor, och sitter och ser på tv. funderade på att gå ut och slänga in lite ved, men de gör jag när leif har kommit hem.

haha, har försökt att vänta tillbaka dygnet liite iallafall. men igår så somnade jag kring 4 kanske? satt först och prata me en ''hemlis'' i typ en timma, sen pratade jag med jonna ett tag. sen satt jag och såg lite eva och adam, sen somnade jag. trööööttt!

men jag hör hur nån brummar här ute, har min moppe kommit? vi hade ju beställt den så den skulle komma med en lastbil. tyckte nån kom in och sen börja de brumma ute, i'll go and check it out.

söndag 3 juli 2011

gladare tjej


fick en moppe ja!
en viper, 30 moppe, lär nog bli trimmad (a)

i don't wanna know

chaa chaa bloggen, hoppas alla fans hade lika awesome som ja hade igår ;) haha! skämtosido. igår var faktiskt ganska kul, var på dans i hoting med sara. vi dansade gaaaanska mycket! lite ont i benen hade man ju efter ;) vi körde moppe till hoting o hem. räser skjutsen ;) svänzons sjungde, tror don stavade de så :o iallafall, tyckte sångaren var gaaanska fin (a) men jag o sara lärde oss nya danser o ja :)

och vi har faktiskt hunne planera dunder lite mer! vi ska vara där hela helgen, ofc! lördagen blir lite speciell, då ska vi dra me oss en från ström who is called jocke :) blir säker kul :)

och om ni ville veta så ligger ja i sängen, ska ladda ner lite låtar o sen blire nog ja, prata me jonna ;) faktiskt vaknade jag halv ett, steg upp, duschade o sen åt jag o nu ligger jag här, mys! men ska nog tvär ringa lr bara skicka iväg ett sns o höra om de blir att träffa hampus under åselehelgen, i really hope so!
Published with Blogger-droid v1.6.9