torsdag 30 juni 2011

what a beautiful day

vaknade 12, steg upp och for till hembyggsgårn och sola o bada me resten av familjen. vi va där fleeera timmar. sara kom dit! vi for sedan hem till mig för att byta kläder o ja, sen fo vi till hon o åt o sola. sen gatt ja gå till fotbollsskolan o fick ju fika ;) sen åkte vi o bada, fast ja bada inte. sen hem, åh va skönt de varit idag, sol sol o massa sol.
Published with Blogger-droid v1.6.9

onsdag 29 juni 2011

så fin men så ömtålig.

it feels like i've lost you forever.

åh, underbara sommarvärme :') 43 grader är det varmaste idag, vad jag sett iallafall. man ska ju verkligen inte klaga. må ju tacka gudarna för värmen ;) och skitsamma i värmen nu, jag har beslutsångest.. dunder eller yran? jag har ju roligare på dunder, de känner man ju folk, och yran är de ju som bara kul, mkt folk och sånt. men tror de blir dunder ändå, de kan man ju bara inte missa. sen är det ju snart åselemarknad, åh, längtar! men eftersom det är så varmt funderar jag få att gå och duscha, och göra mig lite fräsch! svettats som ett as idag, varit ute hela dagen och sola, fick man nån färg? eh, nä.. men en dusch på de här så mår man ju lite bättre. resten av min familj är och badar i sjön, jag stannade hemma.. eftersom jag är förkyld å hela min familj + min hund följde så kommer allt vara så blött o fuktigt och de kändes inte så bra. ska prata med mamma då hon kommer hem om att be sara och hennes mamma komma förbi eller om att åka dit ikv så man kan prata om dunder, vi funderar på de starkt!  but like i said, talk to my mother.

tisdag 28 juni 2011

beställt!


haha, klipte ut kläderna från hm själv, så de vart tokigt. tur man har sitt älskade paint. :') nejmen, de ska ja beställa när mamma kommer hem kring åtta, så nu vare bara att vänta! jag kollade ju på kläder i umeå men hittade iiiiingenting. men nu har man ju hittat lite iallafall ;)

allt du säger är bara lögner.

but who am i to say you love me.
and who am i to say you need me.
and who am i to say you loved me.
i don't know anything at all.

söndag 26 juni 2011

i'm in love.


åh, hemma! känns faktiskt ändå lite skönt. men det är väl som man säger, borta bra men hemma bäst. kan ju hålla de till i morron kanske, då bilr ju ungarna rabiat så då vill jag nog bort! hahah. men iallafall, satt och pratade med jonna ett tag, tills hon dissa mig för en kille, elaking. fast, kan ju inte säga att jag inte hade gjort desamma (a) hon skulle iallafall ringa upp sen, men de verkade inte bli nå? hm.. jamen iallafall, vill ni veta en kul grej? snart är det åselemarknan så måste, bara måste få tag i hampus nån dag och se om han ska dit, annars är det inte värt de :o men jag har lega ute i solen idag iallafall, ingen färg fick man dock, men torr som ett asblev jag, så de kliar verkligen på hela kroppen, dax att hämta hudkräm å börja smörja å ta ett allergipiller och sedan hopp i säng? inte så trött, men kan itne vara vaken till 3 varje dag? ska nog ställa klockan på 10-11 och stiga upp då å vända tillbaka lite på dygnet. men ska nog dra en eva och adam innan man sover. ja, så blev det!

bröllopsbilder.










fredag 24 juni 2011

klockan två drar vi. vi skulle köpa varmkorv o käka eftersom jag inte vill äta vad som helst o krämen smakade o såg ut som tapetklister. iallafall, feber, snorig o slem o ganska hyfsat förkyld. och de e ett rockabilly bröllop, så vi här hemma gör oss som rockabillys, fast hade ingen prickig tröja, men blev en randig ;) hahaha! men iallafall, nu blire de sista sen drar vi, seyaah!
Published with Blogger-droid v1.6.9

torsdag 23 juni 2011

åhh, jag fryser! nu e allt dukat o fixat för bröllopet i morron. tror aldrig jag vare såhär trött. ont i halsen, hes, feber, hosta, o massa jag gjort idag. hyfsat sliten. hungrig e jag, men orka int äta så tog fram godis påsen men hade en halstablett i mun så ja väntar tills den e slut. & jag e nog allergisk mot katter..
Published with Blogger-droid v1.6.9

vi hade iallafall "tur" med vädret.

Published with Blogger-droid v1.6.9
rosa coverse o godis var dagens inhandling. gick på stan i tiiimmar men hitta ingenting :o men kramp har man fått. kramper i magen så fick sitta ner ett tag på et bänk sen fick jag vandra vidare. iallafall e hemma hos min moster nu, ska duscha snart, :)

onsdag 22 juni 2011

my first day

tjoosan, steg upp 8 i morse o sen packa jag o gjorde allt klart och sen halv 11 for vi. vi skulle vara på nå genrep inför bröllopet kl 2, men mamma o hennes lokalsinne ;) men vi kom dit! vi testade gå som tärna o allt o allt var skit fint. i cant wait for the wedding. iallafall, sen gick vi på stan o sökte smycken. o vi hitta, vi hitta även en tunika till mig för 50 kr på rea (den på bilden). sen gatt vi hem till vickan/min moster o få i oss mat o de blev tacos. muuuumms!
Published with Blogger-droid v1.6.9

tisdag 21 juni 2011

less tjej! iaf, slingade håret! Vart orange i hela håret. nu ska ja hänga tvätt o sen göra nå. imorron ere ume som gäller, blir nog dålig update under tiden.
Published with Blogger-droid v1.6.9

ska lära mig!





brain: ok, that's not hard..
leg: OMFG how i'm gonna do that?!

you can make me whole again.


åh, jag somnade kring 3 kanske? :o iallafall, hade assvårt att somna, döö! men sen så ställde jag klockan, vill hinna vända tillbaka dygne liite innan man ska upp 7 i morron -.- ska ju till mitt älskade umeå & till min älskade angelica, life can't get better. så jag har hunne äta, fota - egopix, och nu dator :D what a beautiful day. ska nog snart starta en tvättmaskin så man får rena kläder tills i morron, eheheh!  sen ska mamma slinga håret på mig, brukar färga mitt hår själv, men man ska ju ha en hätta å allt de där så jag ber mamma göra de på mig. hon skulle komma hem snart, hon skulle bara upp till mina kusiner tvärt, sen skulle hon hem å slinga mitt hår, yey! ska be leif ta ner min tv som hänger uppe på väggen, måste stoppa in en ny kabel eftersom allt var omkopplat då ja koppla in allt i ps3:et. så måste ha hjälp med att få ner tvn. och jag är faktiskt hyfsat sugen på kladdkaka, drömde om de i natt (a) 

måndag 20 juni 2011

godnatt

Published with Blogger-droid v1.6.9
you said, "hey, what's your name?"
it took one look and now i'm not the same.
you said, "hey", and since that day
you stole my heart and you're the one to blame,
and that's why i smile, it's been a while.
since every day and everything has felt this right,
and now you turn it all around,
and suddenly you're all i need,
the reason why i smile.
Published with Blogger-droid v1.6.9

'dream until your dreams come true'

tjosan, satt imorse med lovisa som sov här. vi vaknade 3, lr jag iaf.. jag gick o duscha, medans gjorde lovisa frukost till mig :') husmans o oboy <3 love! sen sminka vi oss, sen vart de middag, tacos. sen skull min syster tova spela fotbolls match i dorotea, så jag följde dit efter lovisa hade blivit hämtad. dom förlorade med 4-2. sen satt jag o små kolla på mellanstadiets match, dom vann med 8-1 tror ja? sen kollade jag högs. inte hela, men dom förlorade med 5-3 tror jag. sen gick ja till bilen som vi skull åka hem me, den var gaanska varm. höll på att dö där ute, askallt o massa mygg. huvva! är hemma nu iallafall, hungrig :o ska man fika nå? tro de ja. ska nog duscha också! älskar att duscha. fika, duscha, sova/se film!
Published with Blogger-droid v1.6.9

söndag 19 juni 2011

you're part of me and I'll never be the same here without you, you were gone too soon.

här sitter jag och gör ingenting, försöker på tag i nån photoshop expert, hahah! vill göra nå av min blogg, men kungliga jag kan ju tyvärr inte sånt, de är därför min blogg ser ut som den gör.. iallafall, sara kom hit igår kring 9 och vi la oss i sängen och kollade på i am number four och the last exorcism. sen somnade vi ganska snabbt, sen vakna vi kring halv ett, ett. och drog typ sara, och jag har inte gjort så mycket faktiskt. och nu skriver jag med lolvisa, hon funderar på att ta sin räsermoppe hit och ragga med mig. för vi är ju faktiskt sveriges coolaste brudar. åh, vill ni veta en rolig grej, jag bryr mig faktiskt inte om hur många som läser min blogg, det är helt ointressant för mig. men en dag skulle jag kolla statistiken, och jag har ju som inte hett ut den på fb eller så heller, och jag hade faktiskt läsar rekord nu i helgen. faktiskt riktigt kul att veta att det är så pass många som läser den. men en sak som jag och lovisa upptäckte var att om man söker på dirty and nasty kommer min blogg upp på google. hmm..? fick svaret att min blogg var porrig, haha :') iallafall, fick typ nån allergiskreaktion i förrgår, jag började nysa som ett as, lovar 37 gånger på en minut, kände mig ganska död. gatt lägga mig ner för att kunna andas. och sen så kliare över hela kroppen, det var inte myggbett eller utslag eller nånting, det bara kliade. och mina ögon var alldeles röda. men igår var jag täppt och kunde typ itne andas ist, så tog nässpray och efter de nös jag som fan igen :o och nu är ja täppt? hmm. håller jag på att bli sjuk? på mitt sommarlov? när jag snart ska till umeå? åhnej! det kan faktiskt inte bli så mycket värre.. asså finns så mycket jag vill göra i sommar också :o jag vill på dunder, vilket jag ska, kanske hela dunder helgen också. sen vill jag på yran och pdol, men det är samma helg. och det är azm att vara på yran, var där förra året. men de e sista året för pdol. men det var asdåliga artister som skulle på pdol iår, men känns ändå som att ja vill dit och träffa folk. fast bäst att fara på yran ändå kanske? en kompis fråga ju ändå om jag ville följa, så kanske blir så ändå. om jag nu har pengar. för jag lär ju inte ha så mycket pengar kvar efter jag varit i umeå? fast, vi lär väl se. det är ju under midsommar så kanske inte slösar så mycket :D men tänk att idag är det den 19? och vi åker den 22, taggar! saknar umeå som en tok faktiskt. men jag ska ju kanske till boden i sommar, sen vill jag hinna fara ner till självaste huvudstaden också, sen åselemarknaden. och de ska man hinna? ohmygosh! med vilka pengar? :o får fjäska in mig hos mamma och pappa :D jag är ju trotts allt den förstfödde ;) men nu kände jag mig riktigt sugen på en rem, var ju på hoting marknan igår med jenny, en släckting. och vi pratade och köpte munkar och remmar, och jag har kvar remmar. åh, gottgott! funderar även på att gå ut ett tag, hade varit mysigt. så ska nog ta mina remmar och gå ut.

don't ask me what is on my mind when you do know the answer.

fredag 17 juni 2011

i love you, my best friend.



hejsan hoppsan, jag har varit med lovisa sen i tisdags, hon for nyss hem. hon har varit med mig för jag har varit ensam hemma. mamma har iallafall operera sig och de gick bra, hon kommer hem i morron. så jag ska åka och hämta hon i östersund i morron, greaat! så vi åker kring 7 hemifrån, ehhehhe ^^ jag och lovisa har iallafall druckigt as mkt mjölk, typ 12 liter på 4 dagar. yeah. och de första jag gör då hon åker är att dricka ett glas oboy (y) mjölknarkomaner! vi har iallafall myst och sett massa filmer. vi har sett avatar, aldrig sett hela filmen förr. sen såg vi the last airbender, sett förr. och i am a legend och massa fler. dom var ganska bra allihop, utom romeo och julia som vi såg igår, tyckte inte den var så bra, fattade iiiiingenting. och iallafall, sitter faktiskt på datorn nu, inte på mobilen, och nu inser jag huuuur seg datorn är :o heerrreeegud! iallafall, ska nog ringa angelica, för ja ska ju till hon över midsommar. jag och mamma åker ju till umeå den 22, och kommer hem den 27. och den 23 fyller mamma år, den 24 blir det bröllop och ja, sen blir det mys med bästis :'D i've got the bestest friend in the whole world.  men i morse satt jag och lovisa och kollade på youtube på massa fjortiskillar, haha! liiiiiiiv.. 

onsdag 15 juni 2011

vakna 3, mös, åt, duscha, milkshake, chokladbollar + att se avatar = nattis o lovisas dag.
Published with Blogger-droid v1.6.9

tisdag 14 juni 2011

boy, you're all that i want.
Published with Blogger-droid v1.6.9

my crazy friend

lovisa kommer till mig halv 10 och väcker mig, o vi börjar käka kaker o sen la hon sig att sova i min säng, hmm.. socialt? ;) o nu sjunger hon till larskristers och flamingokvintetten o ja :o dansa gör hon också! ajjajj, nu ska hon sjunga till grease... ojoj, vad näst?
Published with Blogger-droid v1.6.9

måndag 13 juni 2011

yes i'm smiling, but inside im dying.

i can't believe that you're almost mine

finaste ♥


lovisa ringde mig och bad mig dygna med henne, för hon kommer till mig strax innan 10 imorron :o pallar jag de? eh nä! jag kommer snart gå och lägga mig och skriva med finaste! fast han är ute och fiskar och super seg på att skriva :o får helt enkelt vänta tills han kommer hem eller så somna utan han.. :( iallafall, ser scrubs nu. men inte länge till, ska nog gå o borsta tänderna nu. fast, ja orkar inte sova nuu, ehheehe! men jag funderar på att gå ner till frysen och hämta en glass, jaa smart nattis, du är så duktig då du tänker! 

love words.



total blackout, haahah.. lovar jag hade blivit lika rädd som dom, så kanske inte ska skratta (a) har iallafall bakat chokladbollar, städa mitt rum, köket och tvrumme. tagit ut ur diskmaskinen och ja, så nu sere ju någolunda ut. my mother would be so happy! hon ska ju läggas in på onsdag, så jag kommer ju vara mamman i huset dom här två veckorna eftersom när hon kommer hem får hon inte göra nått, sen då hon blir bra så blire ju att åka till umeå på bröllop och träffa min bästis :D nu känns de verkligen att sommaren är här, utom att de inte är nån sol ute, men ajja. men snart kommer mamma hem, ska nog ställa fram några chokladbollar och nå att dricka till alla ungar och mamma, så ska dom få smaka innan det är sängdax. åh, påtal om chokladbollar blev jag oerhört sugen på chips, så om nån är så snäll som vill våldgästa mig i veckan, TA MED CHIPS! eheheh, tack på förhand lovisa ;* men nuså ska jag nog se nå på tv, om he finns nå att se :o

glöm dina bekymmer, i morron kommer det nya.

FINASTE.  ♥

för jävla söööööt!





make you feel my love

åhnej, family guy fick mig att gråta.. aw! det var då en kille som sto och förklara att han verkligen älskade sin tjej och allt de där men att det inte funka och att han skulle bli glad om hon levde sitt liv och allt. känslig tjej kanske.. heheh! ^^ somnade kring halv 2 igår, det var finaste som höll mig vaken. var verkligen jätte trött, men han får mig verkligen på andra tankar. så söt han är! men iallafall, är ju ensam hemma tills 9 ikv :o drygt! vad ska man göra? städade upp mitt rum lite tills jag fick typ jätte ont i magen så då gick jag och släppte ut hunden och sen kom jag tillbaka, skulle ju skrapa ihop några vuxenpoäng, men de får bli senare. har ju hela veckan på mig eftersom ingen är hemma, så de blir jag som laga maten, städar och tvättar och ta hand om hunden, där hinn man ju tjäna ihop några poäng ;) har iallafall satt igång så ser på scrubs nu, haha sjukare. det är så kul att titta på fjantigt folk asså ahah! men imorron skulle lovisa komma, tror ja hon sa :o men det kan ju inte bli så mycket bättre asså. då har man ju nån å kela me då inte finaste är här :') thahah! 
vaknade halv tre, ingen hemma! :o ringde morsan och fråga vars dom var och när dom skull komma hem. alla var och jobba, så ff till 9 ikv ;) let the party started. iallafall, har typ ff ändå tills på måndag. men iallafall, visste inte hur man kokade mannagrynsgröt, så frågade mamma de me. så hon sa hur man gjorde och i did it! JAG GJORDE GRÖT :D haha! sen satt jag mig å såg smallville och åt min gröt. det vart jätte mycket gröt :( orkade inte allt.. men iallafall, checkar fb nu, ska kolla lite kläder också, vill beställa :D


fint, vakna halv tre o min familj e borta. godnatt igen då!
Published with Blogger-droid v1.6.9

söndag 12 juni 2011



boring day! har verkligen ingenting att göra. sov till halv 1, steg upp, duscha och for till ulf o linnea. där var min familj å mina kusiner och allt. men åt där iallafall, och typ smsa. roligt roligt. men det blir filmkväll ikv, så mys på den. nästa vecka blir en syskonfri vecka, å göra vecka. städa, tvätta, laga mat, allt! helt enkelt, jag blir the motherfucker in the house. mamma ska på sjukan, leif jobbar och syskonen sover hos deras farmor. och lilla jag, jag får vara hemma, tack min underbara familj som håller mig instängd :') men jag o sara skulle ju tälta här om dan, men he blev inte. tält pinnarna var trasig, men första doppet fick man då iaf. iiiiiiiiskallt. men vi for hem till sara o sov där ist, varmt kan man ju säga! men sen hare åska som satan här idag o igår, ehheh. men nu kom amos, myspricken. ska mysa nu, ciao.


fredag 10 juni 2011

ska ut och tälta nu, hejdå!

skolavslutningen.



torsdag 9 juni 2011

lolvisa o ja färga hennes hår o lyssna på musik ;) soft dag idag, lekar o brännboll på skolan. varmt som satan. vare ute hela dan men ingen färg, värdelöst. iallafall, lolvisa o jag ska laga mat sen efter hon sköljt ur färgen. skolavslutning i morron, sommaaaarlooov <3 åh, taggar lite faktiskt.
Published with Blogger-droid v1.6.9

tisdag 7 juni 2011

i'm better off alone

hej, redan hemma! igår/inatt sov jag hos lovisa, men plats som hon tar så la jag mig på golvet, tog me kudden o la mig på golvet! där låg jag o sov typ, tills lovisa öppna fönstret, iiiiskallt! de var halv 4! då la jag mig med lovisa igen o somnade tills typ 6? då steg vi upp o gjorde oss klar för skolan. så skola blev de idag, fast mamma kom o hämta mig kring halv 1. riiiktigt riiiiktigt ont i huvve. åskhuvvevärk? no idea. iallafall, hemma nu! vråål hungrig, o jag åt kring halv 12. what is wrong with me? menmen, tvätta bort sminket o sen vila? myskläder, on. chillmode, on. sängläge, on.
Published with Blogger-droid v1.6.9

måndag 6 juni 2011

you make me feel like i'm the only one that you ever loved.

Published with Blogger-droid v1.6.9

nationaldagen.

oh herregud! logen igår, fullt ös på dansgolvet asså. jag och lovisa gick in kring halv 11, fast de börja 9. men de händer ju ingenting i början. dom flesta var dock full, inte för att jag förvänta mig nå annat. lite kul var de väl iaf, hellre logen än sitta hemma ;) de va faktiskt peter som fick mig att fara, haha! men jag vart då jagad av ett fyllo, han sprang efter mig, så gatt kuta lite ;) haha! sen träffa man då bara trevligt folk. men iallafall, kom hem kring halv 2? och sen gick jag och lovisa och tog bort sminket o sen somna vi. lovisa skulle till ström idag, hon skulle sjunga någerst. så hon åkte kring 10 från mig. sen vakna jag kring 11, åt frulle, ut i solen tills molnen kom, sen duschen och sen tvn, men finns inge bra på tvn så sitt o tråka, faaast, jag måste plugga idag, fuck!
Published with Blogger-droid v1.6.9

söndag 5 juni 2011

awake

vaknade 11, men ligger i sängen än. ont i magen som ett as. men ensam hemma är man, venne hur länge. lovisa kommer senare, välkommen till mitt nystädade rum -.- iallafall, hungrig är ja, o känner ett sug efter tv :o så , herrå ;)
Published with Blogger-droid v1.6.9

lördag 4 juni 2011

it can only get better.

sitter i mitt rum, tänkte käka ostkrockar när ja kom på att jag kan göra situps, fast ne. lattjej 96. och pallar inte hämta ostisarna :( fettjej! iallafall, tror inte jag prata nå på 2 timmar, gooddayorsomething. asså, snart sommarlov, och har inge pepp i mig alls, inte ens ett litet tagg. vet hur sommaren kommer sluta, o börja, så ingen sommartagg. iallafall, ska prata med mamma om bup, ska nämnligen dit. och mamma skulle ringt barnmorskan i torsdags, men de var ju tydligen inte hennes prio ett, så hon måste ringa på torsdag, för ja måste dit snart! och sen har vi ju inte skola förän tisdag, och har 5 prov kvar att göra -.- sug! känne bara stress och att lusten försvinner. har verkligen ingen ork. spagettibrud! iallafall, snacka med mamma om bup & barnmorska ikv, och i morron kmr lolvisa till mig och ska förgyllna min dag! skolavslutningen, funderar på att inte alls fara dit. kommer vara göra bort mig, klänning, folk, åh. hatar att vara på skolavslutningen, sa de till mamma att jag verkligen inte vill, men tror ni hon lyssna? eh ne. men vi ser väl om jag stannar hemma lr inte.


i wish i could make you smile, just like she does.
Published with Blogger-droid v1.6.9
blev ingen middag för mig idag, för de inte fanns kvar nå. och orkar inte laga mat nu, ska snart gå och duscha bara för att komma på andra tankar eftersom dagen inte vart så bra. iallafall, tror jag ska ladda ner lite låtar.
Published with Blogger-droid v1.6.9

fredag 3 juni 2011

skillnaden mellan hon och mig är att jag kan få han att le med kläderna på.
Published with Blogger-droid v1.6.9

torsdag 2 juni 2011

stortrivs i rummet ja! iallafall, hård dag och lite sömn så godnatt!
Published with Blogger-droid v1.6.9

i'm not superman.

haha, knepig dag! städade igår, sen hamnade jag hos sara, så jag vaknade där. och seb kom mamma och hämtade mig, och sen kom jag hem ashungrig så drack apelsinjuice och sen slog mig en tanke, jag ska byta rum! så de gjorde jag, började flytta möbler och ja, men nu är de andra rummet klart men mitt är inte ens halvklart, åh! efterklok alltså.. men ska bli kul med de nya rummet, sina tapeter, de lilla som är kvar av dom. men nu här jag typ bara små grejer kvar, ska försöka få bort dom. sen ska jag nog fika någonting och sen duscha :D my loving shower!
Published with Blogger-droid v1.6.9

onsdag 1 juni 2011

i'm going home

skippade kvarsittningen idag o åkte hem. varmt vare, inte ville jag va kvar i skolan då inte. men då man komme hem så blåste de, snacka om sämmersia. och sen vare ingen hemma och hade nyckeln inne så ute låst vart man också. men tar ju bara 30 min för mamma hem. åh, pallar vänta -.-
Published with Blogger-droid v1.6.9