lördag 30 april 2011

i'm leaving because you never asked me to stay.

halsfluss eller körtelfeber?

här sitter jag med mina halstabletter (Y) vaknade typ strax efter 10, vart sent igår, vaknade av att jag inte kunde andas. täppt kallas det! igår var ju jag till sjukan, dom visste inte vad jag hade, antingen halsfluss eller körtelfeber (y) great.. blir iallafall ingen skola för mig på ett tag. och sen så vet jag inte vilken dag jag åker till mamma igen, så stannar här ett tag. lite synd att man hade feber annas kunde man ju vare ut då dom tänder majbrasa, meeen he blev nt. iallafall igår kom anna och mona hit, pappas kompisar. så vi bastade, spelade kort, och hade skoj. dom sov över här å ska göra de hela helgen. så go mat hela helgen, kan inte bli så mycke bättre. men nu vet jag itne vad ja ska skriva.. jo, om ni undrar varför jag inte lägger upp nå bilder är det för att jag har typ inge tagit några, eftersom jag är sjuk :o helt sluuut.

fredag 29 april 2011

icke så jättte sjuk.

pigg å fräääch (y) då pappa kommer hem så ska vi åka iväg till sjukan, ska kolla vad det är, ser vita prickar i halsen, så förmodligen halsfluss. yey, pencillin (y) ser fram imot det.. iallafall, vaknar astidigt varje morgon för jag inet kan andas, det är fucking awesome ju.. och vi har haft folk här ändå sen mitt lov börja, och ingen smittas (?) det är galet vilket bra emunförsvar dom har ju :o ska gå  & check the tv out. och hämta en piggein :') men iallafall, hejdå alla friska & sjuka & dumma & snälla & blondiner & svartskallar och ja, everybody.

onsdag 27 april 2011

farmor :')


jag vaknade 6 i morse, yeey! både farmor och pappa var vaken, dom skulle ju iväg och jobba. så jag la mig i soffan och snarkade på 2 röda. sen så vaknade jag o somnade om och vakna och höll på så i några timmar. men nu är jag vaken, farmor kom hem hit över lunch, hon hade varit och handlat till ikväll, för jag villa äta ungspannkaka och sen skulle farmor baka en tårta för att fira att jag fyllt 15, för jag har inte varit här sen dess. så tårta ikväll! och det finns iiiiiiiingenting bra på tv, verkligen ingenting.. så jag tog en piggelin nu och får suga på den ett tag :D ehheheh! iallfall, vet inte hur alla andras farmorsar är, men min ska maaata ihjäääl mig så hon hade köpt asmkt saker o hon ställde fram o sa att ja skulle äta så jag får i mig nånting :o funderar på att sätta igång en film, men då kom ja på... har ingen bra... bättre dag & ett bättre liv. hejdå!

tisdag 26 april 2011

åh vad less jag blir på att det alltid ska sluta såhär. fungerar ju aldrig! lika bra och ge upp nu asså.. helvette.

godnatt folks, & hoppas jag att jag blir frisk i morron :*

i'm better off without you here by my side, so no there is no longer you and i.

hej, vaknade 8 i morse (y) och jag har lov fortfarande.. men sen gick jag och åt frukost och sen la jag mig i soffan och somnade tills nu, så har ont i nacken -.- och känslan i kroppen är helt meningslös, helt slapp. har feber, igen (y) och har en svag förkyldning änsålänge. knaaarkar verkligen isglass och sen vängtar man på att farmor ska komma hem så hon får ta hand om mig :D haha! så jag får inte gå ut, och det är verkligen skit varm ute och solen ligger på, sunkig dag! sen så kliar hela kroppen, och mitt brännmärke kliar, ååh. paniken juu.. okej ska inte klaga, men de känns så (a) men måste gå och hämta en till glass, min hals gör oooont!

måndag 25 april 2011

nattis + ute = studsmatta

hääärlig dag! sjukt varm och vars man än kollar är deet folk som ligger ute och solar, men jag då? här sitt jag med datorn. funderar faktiskt på att gå ut till studsmattan och lägga mig, men den står i skuggan så ska flytta den innan jag lägger mig och solar! är ju faktiskt jätte blek :o ska nog gå och göra de nu, tar med mig dricka och går! tjabba folket.

söndag 24 april 2011

godnajt folks.

räääääätt så sliten tjej. nyss suttit och sett typ tv och käka lite moräötter med dipp med farsan. riktigt mysigt! en perfekt söndag för mig faktiskt. mamma ringde till mig inte så glad idag, but who cares? jag är ju ändå inte där, så kan ingenting göra. men jag och pappa var och handlade idag, så vi ska grilla i morron, muuummms! och sen så köpte vi typ gosaker tills ikväll, och på affären träffa jag en old school friend, han minns då mig, han kom fram och hälsa och sånt. var ju lite kul! egentligen skulle jag varit med jonna idag men det blev ju inte av, orkade faktiskt inte alls gå ut idag. och jag vet inte vad det är. förra gången jag var hos pappa åkte jag på lunginflammation och nu har de börja svälla i halsen och jag har ont, och trött, och hostar, så funderar på om jag kommer åka på nån förkyldning snart (?) aja, kanske inte hela världen. men när man blir förkyld uti sommaren brukar man vara det hela sommaren också, drygt! aja, finns ingenting jag kan göra, får ligga i sängen och klaga och skrika efter glass :D happy face! men om jag blir riktigt sjuk, eller ja, typ lunginflammation eller nå sånt så kommer jag ju inte kunna åka hem, chiiiiillllll ju ;) iallafall, nu ska jag nog gå och borsta mina vita och sen så ska jag nog hämta ett glas vatten och lägga mig. lät frestande,  eftersom inatt har jag hållt becca vaken till 4. vi gick och la oss kring 11-12. men eftersom jag inte kunde sova, inte var trött eller nånting så låg jag i min säng å fnittra på med nånting medans hon ville sova, hon fick sova, men hon kunde inte. jag hade fel kuddar, fel täcke, de var varmt, jag avr hungrig och allt var verkligen fel. så becca böt täcke och kuddar med mig, å då var ju hon pigg och låg och pratade med mig, and guess what? jag somnade (a) kulnatt för henne, hon sover säkert gott i natt :D det får vi hoppas jag också gör, ska värma riskudden och lägga runt nacken, kuddsatans fel, så man kanske får nån pli på det, nej, nuni, sängen kallar! pappa gick också precis och la sig, hela huset är kolsvart, problemet som blir nu är att hitta ner till mitt rum :o
hej jag heter nathalie och hampus tog mitt liv. han hacka min fb och bytte lösenord :o fuck him! så nu måste jag sitta här och vänta tills han komemr hem, för han stack ut och köpte fetaost, så... mitt liv... :(

påsklov

huuuur varmt som helst och beccca for nyss, vad ska man nu hitta på? har så varma kläder man bara kan ha på sig, så funderar faktiskt på att byta. iallafall, becca kom hit i torsdags med hennes pappa så vi har ju typ varit med dom hela veckan. vi har ju typ egentligen itne gjort så mycket, typ varit ute, vi var i lule. så jag och becca stack och va med tommi, erik, alexander och ja. och sen igår så var vi typ ute och grilla. har typ inte tagit så mycket kort, önska ja hade tagit mer.. egentligen skulle vi varit till norge igår, men det blir mer mot sommaren. men då ska jag ta kort kan jag lova! men har några bilder jag kan lägga ut iallafal. men jag måste då bara berätta, kenneth, beccas pappa kittlade mig igår och jag skulle typ sätta mig upp för jag låg ner, så jag armbågade min lampa, den var skiiit varm så jag brännde mig på den å nu har jag ett brännmärke på armen och det gör fett ont, min tur!



torsdag 21 april 2011

i'm going home.

hejhej, sitter här hos pappa. fick lov igår :D yey! jag och pappa for dirr på frasses och käka då jag kom fram till arvids, sen åkte vi till dollar å köpte kodis och sen ååååkte vi till min älskade farmor och var trevlig med folk som var där. sen smsaar becca, en från pite och säger att hon funderar på att komma ikväll. så jag berätta för pappa så vi driva home och nu så sitter jag och vänta på ödet, nejmen becca är ju snart här så.. och min ena sms är ur funktion, så nathaliegustavsson@live.com är min nuvariga. men vi får se om det blir så mycket bloggning under veckan eftersom nu äre lov, nu blire röjj! ;) men iallafall, ska inet störa erat fina lov, men önskar alla en glad påsk eller vad man nu säger (a) hejdå!

söndag 17 april 2011

truth be told, if i could be with anyone, i would still be with you.

"You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
And all of the memories so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending"

let's get drunk.

inte typ blogga nånting i helgen, så får väl göra det nu! i fredags åkte jag upp till sara och sov där, för vi skulle vara barnvakter. och våra familjer var ju på 40års fest så, barnvakt var vårt jobb då. fast som tur skötte dom sig riktigt bra, vi satt uppe och kollade på vampire diaries avsnitt, från början medans alla andra på festen satt och drack. så jag och sara öppnade en cider var och started drinking, let's get drunk! eller nåt.. nejdå, vi vart inte full, vi var ju barnvakter. men iallafall, efter barnen hade somnat och vi kände oss trötta så gick vi och la oss. fast, vi hann ju inte somna innan mamma och pillan kommer från festen och skulle hämta vindunken, och mamma hade mörka ögon, rött läppsift och likblek i ansiktet och böjer sig över mig och frågar om hon får en kram, tror ni hon fick det? nej! för hon såg ju ut som en vampyr och vi hade sett vampire dairies. så hon fick ingen kram. men sen hämta dom dunken och for iväg igen. sen just då vi hade somnat kommer saras mamma och saras kusin hem dit och väckte oss, fnittrandes. haha! iallafall, vi satt och pratade med dom ett tag innan dom gick och la sig, och då somnade vi om. sen så på lördan for jag hem till mig, då vi hade vaknat alltså. mamma och leif var bara lagomt bakis. så vi satt på nyaste harry potter filmen och satt och såg den hela natten, sen gick jag och pratade i telefon i några timmar också, sen var det godnatt. och här sitter jag nu och skriver om min helg :o men ska inte störa er mer :D

OSMINKAD BILD.

torsdag 14 april 2011

summer 2011.




boring day today. vaknade av att alla skrek å plaska i vatten, såklart badade alla små ungar då. härligt uppvaknande. sen har mamma beställt klipptid, nån dag innan skolavslutningen, det är nice! det är ju faktiskt inte så länge kvar, men ett problem, VAD SKA MAN GÖRA I SOMMAR? - lixom, dunder, åselemarknan, pdol & kanske jobba, we'll see, 2 bröllop och ja, säkert massa mer. blir nog vara hos pappa jätte mycket i sommar, vill ju inte bara sitta hemma och inte göra nånting :o ska höra om jag får sommarjobba hos pappa. då blir det ju skjuts dit å hem! å sen behöver man ju bara sommarjobba i 4 veckor, beror ju på hur mycket pengar man vill ha (a) men hoppas på den bästa sommaren i sommar. satt faktiskt just och skrev med lovisa på msn, och prata om sommaren, om en varm sommar, en riktig sommar med mjukglass :') me like! ååh, summerfeelinggggs. nä, nu blev jag inte överglad, vill att snön ska försvinna heelt och sen bara softmode on. faktiskt inte så jätte länge till sommarlovet :D happy. men dagen framstår som en chilldag, fortfarande magsjuka, eller asså.. man ska ju vara hemma 2 dagar efter man haft det, och jag fick det ju igår så, chillmode on! JOJOJO, påsklovet, det är ju jätte många som har det lovet .16, surtjej! jag är nog den enda som har det v.17 :o men påsk blir iallafall att vara hos pappa, o säkert hos farmor nåndag, brukar ju äta gomat'n där under påsk ju.  aja, nu ska ja typ gå och hämta vatten, tjao!

onsdag 13 april 2011

- Bob Marley

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect- you aren't either, and the two of you may never be perfect together, but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold on to her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break- her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there."

sjuk tjej.

hej, dålig uppdatering pga av att jag är sjuk. hade feber imåndags då jag kom hem från skolan, så vart bara vara hemma och vila och sånt, skakis som fan var jag också, och ont i magen, men det har ja ju haft nu i två veckor. och nu vet jag varför, idag då jag vakna så fick jag magsjuka, ooh super nice! så min dag har ju varit awesome, typ lega å vila (y) ganska skönt faktiskt! men jag har ju spyfobi, så yeeey.. den 16 april 2010 så skrev jag med en kille som heter patric, och han och jag fick magsjuka samtidigt så vi pratade hela dagarna för ingen annan ville ju träffa oss eller nånting :b men iallafall, händer ju som ingenting kul nu eftersom jag ligger och ser film hela dagarna.. liiv.. aja, hejdå!

måndag 11 april 2011

godnajjt

hej, suttit hemma ungefär en timma. och haft ont i magen heela dan, trott jag skulle spy. och nu gick de över någolunda, men såklart fick jag svin ont i huvet då, uuunderbart! och mina syskon kommer hem på en halv timme typ.. nä, nu blir det tvätta bort sminket och sen se om det blir att sova eller nånting :o om inte nu, så ska jag sova efter maten. sjukt trött juuu! så godnatt folks.

lördag 9 april 2011

all this feelings inside.

i never stopped loving you, i just stopped showing it.



hej, här sitter jag o fetar mig med tacochips. men finns det nå godare? ganska osäkert.och sen sitter jag och kollar på mtv - made. det suger, men det fanns verkligen inge bättre på tvn :o äh, min morron har varit sjukt seg. tänkte att jag skulle städa, såå.. jag städaade upp lite kläder å satt mest å sjöng. hahah! bra städning..men nu ska ja inte tråka ut er, tja!

fredag 8 april 2011

summer.






oooh, summerfeelings. det har verkligen snöat hela dan, men det är ju gode nice med vinter, så länge man kan köra skoter iallafall. men saknar sommaren också, för hur nice är inte det lixom? slippa klä på sig? kunna slippa frysa? åh, väääärme! fint väder :') ge mig sommar!
Kärleken är som en duva.
Håller man den för hårt kvävs den.
Håller man den för löst flyger den iväg.

he wanted more from life than she could give.

varit i hoting och hämta min biologi bok, så nu blire plugg hela helgen. kulkul! sen så konstihistoria måste jag också plugga till :o ohshit. och sen var vi ju och handla, pch jag har ju så söta syskon som ville ha tacos, var man sugen? nej.. så man fick ju tvinga i sig. och nu är våra kusiner här och leker, så 6 ungar leker som ett helt dagis, tror fan snart hela huset kommer rasa. och man har tinnitus (y) faktist nyss tagit bilder på min minsta lillasyster wilja, fast hon ska ju alltid göra miner då man tar fram kameran så det blev väl inte så många ''fina'' mest grimarskort, undra vars hon fått de ifrån :o (a) iallafall, inte ladda in bilderna från kameran till datorn så ni får se bilderna nån annan dag. men nu ska jag checka några andras bloggar, tjao.

torsdag 7 april 2011


Så ta mig tillbaka in i ditt liv
Jag ångrar mig nu jag vill inte va fri
Jag bönar och ber
Men det struntar jag i
För kär va det sista som jag ville bli

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut, Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.

onsdag 6 april 2011

först är moln, moln, men när man tittar på dom så är dom inte moln längre, utan då börjar dom styla.

my heart is refusing me.

YOU HAD ME AT HELLO.





















hej old pic.. aja, sitter här och läser massa olika bloggar. men det är ju typ ingen som uppdaterar dom :o så tråkigt! jag har iallafall suttit och prata med tommi ett tag nu, fast han skulle ut och vara med sina kompisar så vi la på. men han gjorde verkligen min dag, så nu är jag en tjej med ett leende på läpparna. och jag vart jätte sugen på att baka, men alla mina syskon är ju vaken än, så det blir då dom sover! hehe, om jag är snäll kanske jag bjuder mamma. funderar på en kladdkaka, men vill inte ha nå bakpulver i det jag bakar, för då jag och angelica skulle baka en kaka, på ett påhittat recept, så visste vi inte hur mycket bakpulver man skulle ha, så vi hällde typ i en dl. och sen skulle vi ju äta den, guuud vad man mådde illa efter. det svällde ju i hela magen. huvva! så en kaka utan bakpulver är nog något jag ska satsa på, vill inte må så illa igen :s men nu så ska jag gå och fråga mamma vad det är för fel på mitt öga :o jag satt och kolla på tv och pratade med tommi och det började klia jätte mycket, sen gick jag och kolla i spegeln och då var det alldeles rött :o allergisk? men mot vad..? aja, ska fråga mamma vad det kan bero på, ögoninflammation? sjuk? allergi? det kan ju vara lite vad som helst :) inge farligt då, men kan ju vara bra att veta :D men nu ska jag nog sluta skriva. hejdå :)

the mind asks the questions, the heart has the answers.

















haha, blev ingen resa till skolan och hämta böckerna, finns inte tid för de :o suck my dick! jag som har sjukt mycket att göra, får väl fara till skolan och hämta sakerna i morron istället då :) blir nog bra det me! jaha, ja. jag, tova och tilde har nyss suttit och måla i målarböcker i typ lite mer än en halvtimma, loveit. men nu ska jag ta och kela sönder min hund, för han är så söt :) puss!

oboy!

räkna mina andetag, bara du vet hur mycket tid vi har kvar.

tisdag 5 april 2011

godnatt tror jag..

haha, den här tiden igår, låg jag i sängen. men idag denhär tiden, ska jag gå och lägga mig och prata med tommi ett tag innan jag sätter igång en film och sen sova :) vet faktiskt inte vilken film jag ska se, kan ju se hur många filmer som helst, kan ju ändå inte fara på skolan i morron, om mamma nu inte tvingar mig, men då pussar jag på henne och säger att jag är för sjuk eller nånting :D nejdå, hon vet att jag ska stanna hemma. men nu ringer tommi, hejdå på er! godnatt :)

there are so many people out there who can call you by your name, but it's only one who can make it sound so damn special.

there are so many people out there who will tell you that you can't. what you've got to do it turn around and say, 'watch me'.

you make me feel like noone.



hej, sitter här & har nyss ätit homemade lasagne. love it! iallafall, vi skulle ju till umeå med skolan, men jag följer inte. ska nog inte ens på skolan på hela veckan tror jag :o mår inge bra, inge bra alls faktiskt :o så jag stannar nog hemma! hoppas bara mamma ringer och sjukanmäler mig, annars blir de skolk :o inte bra alltså! men hoppas det går bra för resten av klassen i umeå, hoppas på er ju! :) men sen så är min jacka postad, den gula som min underbara mamma beställde häromdan. så kommer nog få den på fredag, i bästafall :) igår så sov jag hos elin, så blev ingen bloggning :o i'm sorry! men iallafall, vi åt middag tillsammans och sen så for vi ut och körde skoter, riktigt mysigt :) sen då vi kom tillbaka in igen så bakade vi smulpaj med hallon & blåbär i, muuums :) sen så la vi oss kring 9 men somnade inte på engång, så tidigkväll igår, men det var skönt för kroppen, den behöver ju få vila den me ju ;) men blir nog tidig kväll ikväll också, mår ju inte alls bra, kan vara bra att sova då :o men nu ska jag typ.... kolla fb, så hejdå :D

söndag 3 april 2011

he about to lose me



sitter och har jätte tråkigt. men sitter ju och smsar med crille, en kompis i arvidsjaur och han är i hoting atm, hände tänkt o dra mig dit men, har jag någon skjuts? nej! eftersom mamma jobbar och resten är borta någerst, kunde ju kunna dra dit med skotern, men juste, har ingen bränsle. kulare söndag! iallafall, skola i morron, feels great.. ;s nåra från min klass var även i norråker igår och sålde typ kolbullar till våran klassresa,  hade tänkt att hjälpa, men hade jag någon skjuts? nej! men skitsamma, får väl sitta här inne och ruttna bort med hundn min :') my puppy love! han & jag sitter och diggar britney spears låtar, hahah! ganska mysig hund har man ju iallafall. men mamma bord väl komma hem snart hoppas ja :o men påsklovet, jätte många, lr många, men några stycken har fråga om jag vill komma dit på lovet, men i vejt nt. funderar ju lixom att åka till pappi. but i wounder... men he blir nog så tror ja, och får hoppas på en runda till lule också så man får träffa bästtommi! & hela veckan har jag typ suttit och kolla på kläder som jag har en tanke på att beställa, men med vilka pengar? beställt ju en jacka igår men den kommer ju nångång i veckan eller nästa hoppas jag. men den köpt ju mamma åt mig så, men jag behöver ju sommar kläder, om nu sommaren kommer nångång, faktiskt ganska fint väder ute just nu. men vem vet vad de är för väder i morran..men kläder måste jag verkligen inhandla då jag får pengar, lovisa undra om jag skulle hänga med till stan ihelgen,i really need it, men för vilka pengar.. känns som om jag behöver ett jobb :o haha! usch, låter som om jag håller på och bli gammal, och om ungefär ett år så flyttar jag ju till egen lägenhet, GUUUD! 15års kris....hahaa, nej.. måste tänka på annat. hejdå ;)

it's hard to see you, we are older now, and when I find you, you just turn around.

gatt ju hämta lite oboy efter man hade släppt ut katten. oboy <33333 men allvarligt talat, jag har typ sluta dricka det, mamma är helt chockad :o men ska börja dricka det igen, annars blir det mindre mjölkförbrukning, och det tolererar vi inte :D haha! nejmen, nu ska jag dricka upp min älskade oboy :D

i wont forget you, i don't regret you but the hardest thing i had to do is live without you.

hejsaaan, vaknade kring 10 idag :o sen gick jag och duschade de första jag gjorde, men kände att jag var hungrig men när jag öppna kylen och allt de där så insåg jag att jag inte var hungrig. kneeepigt läge. men iallafall, ensam hemma igen, men det var ju inge ovanligt, det är ju helg ffs :o men, då tar jag mig ju ingenstans heller, det var ju som bara äääääännu bättre. min helg suger verkligen.. ha lite medlidande för mig och min helg, tack! nu ska jag slänga ut katten, den mjaoar hela tiden, å stryker sig mot mig, brunstig? ut med hon nu!

lördag 2 april 2011

BESTÄLLD!


never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for
Why does love always feel like a battlefield


jag är ganska less på att folk jämt inser sina misstag efter dom faktiskt har hänt. även jag har väl varit med om det. men sen att dom ber om förlåtelse så långt efteråt, det är precis som att man inte tar åt sig. man känner sig inte saknad mellan tiden, från den gjorde misstaget tills den ber om förlåtelse. då är dde redan försent, men att sen säga att man känner sig värdelös till jämnförelse med ens andra vänner, så blir det ju inte bättre. & jag vet att du läser de här, & jag vet att du vet vem du är. men det är tyvärr ingen idée att du ber om förlåt, för jag har ingen anledning att förlåta dig, visst i miss the time. men asså, det blir inte bättre, det som är problemet mellan oss är att vi är helt olika, jag vill ha fart i mitt liv, vill att saker ska hända, men det är saker som inte vi kan göra tillsammans, för du är alldeles för tillbaka dragen, har försökt få dig med på såna grejer, men du hänger som inte på. det är för svårt att få dig med på såna saker, jag vet ju även varför. men man måste faktiskt kunna vara med folk, kunna bjuda på sig själv fast det kan vara hur pinsamt som helst. det är de som gör livet värt att leva, ha lite kul ju! så jag vet faktiskt inte vad jag har att säga till dig, & vet inte vad som kommer att hända mellan oss heller. 


känner hur ensamheten trycker på.

det är så tomt utan dig hjärtat.

nu eller aldrig.

hej, vaknade kring 12 av att min mobil vibrera, såklart fick jag massa sms och folk ringde. ganska drygt, mitt på morron.. sen har jag väl inte gjort så mycket mer, suttit och kollat på jackor, har faktiskt hittat en, tänker inte visa vilken förän jag valt vilken jag verkligen ska beställa för mammas pengar (a) så ni kanske kommer få se den idag, vilket jag hoppas! och eftersom jag är ingen sånhär tjej som gillar skinnjackor eller klänningar ochsånt så blir det nog mer en liten fränare jacka hoppas ja :) iallafall, har haft en riktigt slapp dag. ensam hemma, har suttit och sett the hills hela dan. ganska härligt. men tråkigt, ska be sara komma. hejdå :D

miss you.

varför gjorde jag som jag gjorde när jag ändå visste att jag skulle ångra mig..
ibland så vet man inte hur mycket man älskar nån förän man förlorat den.
dom säger att man ska lära sig av sina misstag, men varför gör då aldrig jag det?

fredag 1 april 2011

you want me, but you can't have me.



hej, här sitter jag som en osminkad prilla! nej men allvarligt, jag är som vilken mjukis som helst :D astrött inget att göra, myssugen och mjukiskläder och absolut inget smink, kan livet bli bättre? svar ja! om det fanns nån man kunde mysa me :o haha! kelsjuk tjej..men iallafall, syrran och jag sitter och ser skönheten och odjuret och min syster tova, hon är ju för söt! hon säger att hon vill vara lika fin som skönheten/bell! haha, tänk om man kunde önska sig nå sånt och att det verkligen gick, jag och mina tankar och drömmar (a) iallafall, vem vill inte se ut som en prinsessa? :o iallafall sitter och har ingenting att göra, mamma har väl nyss sluta så jag hoppas hon kommer hem snart, har ingenting att säga till henne, men älskar att prata med henne så hon är på bra humör dvs. ;) haha! och om ni undrar så älskar jag vintern, köra skoter och allt! men jag längtar som en tooook till sommaren, faktiskt.. vill kunna bli brun, vill kunna vara ute utan att frysa, bada i sjön, asså, lääängtar! aw, låten i skönheten och odjuret, hur gullig är inte filmen :') men nu var den slut, men mååååste bara lyssna klart på låten, ehhhee ^^ ''men så mycket mer än vad ögat ser, ser dom hos varann.''  älskar meningen från låten, men aja, galen tjej. äre nått jag älskar så är det nog disneyfilmer :D töntigtjej, men älskar småbarns saker, till en viss gräns då :) men jag lovade faktiskt tommi att smsa med han, och här har jag ingen mottagning så ska nog sluta blogga nu och hålla mitt löfte (a) haha! men hare kul i helgen :D hejdå, kanske blir ett inlägg senare ikväll, vi får se :)