tisdag 31 maj 2011

gnatt

watch movie/eva&adam, haha! kuungligt, tror inte jag kommer hinna se så mycket, my head is killig me and so does my mage :o och sen är jag trött (a) somnade faktiskt idag på no:n då vi säg film om växthus... venne vad de heter typ växthusvärme/förändrig. aja, isbjörnen hade typ ingen is kvar, så fick stirra på en isbjörn och sen somna jag. busigt! men nu blire brusch my teeths and jump in bed with eva and adam on my wall ;) hellyeah! godnatt
Published with Blogger-droid v1.6.9

om jag ger dig mina tårar, men är stark när du är svag.

pluggat fysik, omprov i optik i morron. ska stanna på kvarsittningen. och nu blir det nog duschen, såå skönt! pussssss
Published with Blogger-droid v1.6.9

trötthumor.

ops, i've got my happy period.
Published with Blogger-droid v1.6.9

måndag 30 maj 2011

du är bäst i hela världen och jag älskar dig.

bästis <3
Published with Blogger-droid v1.6.9

you're gonna catch a cold, from the ice inside your soul .



tjoho, inte bloggat på ett tag. vet inte vad som hänt men det vart nått cp med mobilbloggen så jag tog mig inte in och sen har jag inte haft nån dator :o ja, jag vet faktiskt inte vad som hänt under tiden ändå, :o typ i helgen var jag med sara och vi såg vampier diaries eller hur det nu stavas, måst åka till bruden och kolla klart de där alltså. sen måste jag ladda ner alla oc avsnitt, lät bli en hel del tittande på de då. iallafall, typ 1 vecka kvar till skolavslutningen, how good isnt that? taggad till 100. för vem vill inte ha sommarlov? :o & som ni kanske ville veta så har jag börja sköta skolan riktigt bra. fick 45/50 på engelska diagnosen, snacka om att jag har pluggat. sen pluggade jag till kemi provet, men micke hade rättat typ alla prov utom mitt så får nog veta om jag klarade det i morron. ihopeso! sen så åkte jag och sara till strömsund i lördags, det var köpmannamarknan, men de var inte därför vi åkte dit, vi skulle köpa morsdagspresenter. 500 spänn gick åt på några hjärtan till ett halsband hon fick i julas. hon fick ett halsband i äkta silver med ett hjärta där det stog mamma inristat. & hon i kassan, hon sa att det fanns små hjärtan man kunde hänga med ''mamma hjärtat'' så jag köpte 5 st, ett för varje barn! så nu har hon familjen runt halsen. men tror jag måste köpa 2 till, hunden och katten får man ju inte glömma ;) haha! nu var jag rolig :D och när jag är rolig blir jag sugen på fanta lemon, ååååh! det pirrar i murran då man tänker på de, eller så gjorde de ju inte de. men jag vill ha de :D men ska nog inte skriva så mycke mer faktiskt, ska se om ja kan göra om bloggeeeen liite.. var ju ett tag sen haha..  i gonna see what i can do.

måndag 23 maj 2011

alla dagar jag var din

tjeeeheeeheenare mannen! ligger i min säng med lolvisa och bloggar :$ thihi.. iallafall, vi ska snart plugga, duktiga flickor! ^^ men har typ inge att skriva.. vare med sara ihelgen, o ja. men by3 (:

torsdag 19 maj 2011

lovisa harrysson & nathalie gustavsson.















i can tell you - I LOVE YOU



hej, venne hur många dagar jag inte bloggat på (?).. och inte hunne fixat bloggen helller, aja. ni får helt enkelt deal with it! iallafall, sov hos lovisa i natt. vi var faktiskt ute och fotade. asså inte typ skogsbilder eller så, utan på oss. tänk er de ;) kommer slänga upp bilderna i ett inlägg, så don't worry! men jag har inte bilderna på enskiljt lovisa. så ego, here we go! haha.. men iallafall, börja ha ganska mycket rester i skolan, men gör bort dom lika fort typ.. haha! men en sak hände nyss, satt å kolla på oc avsnitt på datorn, ligger lite efter.. och det regnade under heeela avsnittet, och sen då ja sluta kolla på de, så börja de stört regna här också (y) fast efter regn kommer solsken, right? slutat blåsa å regna faktiskt, sen äre moln fulla himlen, men det spricker väl sanrt upp. hoppas jag.

lördag 14 maj 2011

hej, sitt med emma nu. följde hon hem igår efter skolan o sov där. o inatt sover hon här, azn! men har typ inge o säga utom att jag e azn på att bryta bananer o emma e söt.

torsdag 12 maj 2011

I'm only a teenager. I'm not strong all the time.

- jag bjuder på den!
iallafall, oboy & mackor blev min middag. sitter faktiskt här lite smått rädd i soffan. jag släppte ut hunden, och stängde dörren och allt, sen hör jag hur nån går på bron och dörren öppnades och in kom hunden och sen small dörren igen :o men, sen vart det tyst.. funderar på att check it out. tyckte de skulle varit ovanligt tyst för att vara nån tönt från my family. mamma slutade iaf för typ en timma sen och inte hemma än? shit! övertid kanske? äh. jag har skit tråkigt så hejdå.

måndag 9 maj 2011

big girls don't cry.

sitter här inne och lyssnar på musik. lagade dagens middag. vart bara spagetti och bacon, haha easy match! iallafall, skolavslutningsklänningen kommer nog förmodligen imorron eller på onsdag. 
älskar iallafall andreas, haha! först satt vi och prata om att jag ens skulle ha klänning och han ville så gärna se mig i en, för han skulle inte känna igen mig, är inte den typen som har klänning, som fixar till mig och allt. smink har man ju, men lixom, klänning, fint sminkad å allt. shit. kommer skämma ut mig :s men iallafall, mamma slutar på 20 minuter, så om ungefär 40 minuter är hon hemma hoppas jag. :o men nu kom alla barn hem :o men ska int blogga mer.. orkar faktiskt inte :o hejdå!

gräset är grönare på andra sidan.

hej, tråkiga dagar. bara plugg o plugg. iallafall, har två läxor kvar i matten o typ.. 2 sider i matteboken (y) sen så ska jag plugga på fysik o engelska. sen är jag nog klar! äntligen, känns asskönt. iallafall, var ute och pluggade idag, fick kaanske lite färg, eller ja, var mest röd. men idag har jag hunnit, duscha, fika, och plugga! tror jag ska gå ut och ta in min hängda tvätt och sen så läsa lite i fysikboken så jag lär mig nånting. sen så blir det smaville 14.15 och oc 15.00! kan inte bli så mycket bättre. sen åker mamma och jobbar klockan 16.00. vet inte när barnen kommer hem, men hoppas kring 17.00. iallafall, ingen skola för mig idag eller i morron, men på onnsdag! kulkul.. eller nått. iallafall, jag var på fotbollen igår, spelade inte, men var där och var social. det kommer komma bilder. det är inte på dom som spelar fotboll utan på annat.






åh, så söta ungar alltså. och lilla jag där i mitten, jag tog faktiskt bara den andra bilden, ingen av dom andra. den första bilden tog min mammas kompis och sen den sista bilden fick en som heter ida ta. hade faktiskt riktigt roligt igår, och träffa anja, så vi körde faktiskt klockan. ehehhee ^^ men iallafall, tvätten väntar!

lördag 7 maj 2011

Jag har insett att min senaste kyss: var med en idiot.
Jag har insett att: jag har känslor för en sjukt bra kille.
Jag har lärt mig: att min mobil är värdelös.
Jag lyssnar på: musik.
Jag pratar: mycket då jag känner för det.
Jag tycker om: han.
Jag avskyr när folk: snacka bullshit.
Min bästa vän är: angelica fredriksson.
Min första bästa vän heter: angelica fredriksson.
Kärlek är: vad man gör det till.
Bästa tiden i mitt liv var: då man bodde i umeå.
Om jag fick göra en sak i hela världen: skulle jag flytta.
När jag borstar tänderna: så kommer det skum i munnen.
När jag lagar mat: så blir det fail.
Jag tänder på: -
Jag är rädd för: nunner.
Den värsta känslan är: rädsla och ensamhet.
Den bästa känslan är: lycka, frihet och kärlek.
Jag är bäst på: att vara mig själv.
Jag är sämst på: att vara någon annan.
Jag kommer alltid att vara: Nattis.
Det finaste som finns är:  han.
I sommar: ska jag leva. ihope.
Sist jag verkligen grät var: förrgår.
Jag kan: snöra min mobil åt helvete.
Jag kan inte: sluta tänka på han.
När jag vill tänka går jag: och tänker?
Min mobiltelefon är: min fiende.
När jag vaknar på morgonen: så är jag trött.
Innan jag går och lägger mej: smsar jag.
Just nu tänker jag på: att jag måste äta upp min frukost.
Bebisar är: söta, men skriker.
Idag har jag: sovit&duscha.
Ikväll ska jag: plugga..
Imorgon kommer jag: sova.
Jag vill verkligen: åka till lule.

fredag 6 maj 2011

saknar dig bästavän.



oj. gjorde om min blogg, den skulle då inte se ut såhär, får fixa de nån annan dag. pallar inte nu, så jäkla trött asså :o tror jag ska gå å sova nu alltså, fast innan man somnar måste man se eva och adam för annars kan man inte somna, iallafall inte jag (a) ahaha! jag tände iaf lampan i hallen för att se då ja ska gå heeela vägen till mitt rum, för jag sitter i tvrummet nu. men det var nån som small i ytterdörren, hann inte se nån gå förbi å sen slockna lampan -.- suck! tur man har ficklampa på mobilen alltså ;) iallafall, bortbjudn på tacos hos kussarna i morron + tårtaför min kusse ska ha kalas. åh, mys! iallafall, trött är jag då! och jag måste då köpa hårfärg nåndag.. och jag och mamma beställde kläder igår, dom skulle komma v.20 stog det :o sen skolavslutningsklänningen har vi också betällt, yes det vart en klänning. palla inte lägga upp bild på allt jag beställt, kommer kanske upp bilder då jag fått det :) men nuuuu ska ja sova :D godnatt vääärlden :D & jo, jag fick faktiskt en chock då ja kolla statistiken, egentligen bryr jag mig inte om hur många som läser, men det är ju kul om nån läser den :p och jag har ju som inte lagt ut den nånstans så jag vart riktigt förvånad! askul :D men godnatt!

i'm thinking about you babe.

ÄR DET LUGNT OM JAG KALLAR DIG BABY?

efter regn kommer solsken.



åh, gud vad glad jag är idag. tack till finaste som verkligen gör mig såhär glad. iallafall, oc tog nyss slut, tycker fortfarande att oc är lika bra, man vill verkligen inte missa ett enda avsnitt, funderar på att ladda hem alla. yees! iallafall, om en halv timma slutar mamma så då blir det mat då hon kommer hem, känner mig riktigt hungrig. och även fast jag inte är på skolan så har jag jätte ont i magen. så är hungrig eftersom jag inte fick i mig mina nudlar. men nu ork ja int skriva nå mer, puss på er små läsare.

he's so mine.

you and me against the world.




Hold my breath as you're moving in
Taste your lips and feel your skin
When the time comes
Baby dont run just kiss me slowly.









parachute - kiss me slowly


parachute - you and me


älskar låtarna, verkligen! iallafall, vaknade typ strax baki 11, kokade nudlar, men hade så ont i magen så kunde inte äta upp dom. undra vars hunden tog vägen (A) haha! men iallafall, nu sitter jag här och lyssnar på musik, awesomness.

torsdag 5 maj 2011

6 billion souls in the world & sometimes all you need is one.

nyss bakat en super fin & super god sockerkaka. min hund fick första tuggan, han gillaren iallafall. nu har jag faktiskt inte så mycket att göra, mamma ska väl snart sova. hon ska upp och jobba i morron och alla barn ska till dagis. och jag får ligga hemma och softa. ehhhee! ^^ iallafall, jag är glad idag. var inte det ibörjan av dagen, men nu är jag faktiskt riktigt glad.. beror det på kakan? ;o nej det gör de faktiskt inte. utan på en heeelt underbar person :') han förgyllnar mina dagar, verkligen. puss på finaste! men iallafall, har ingenting att göra nu som sagt, kanske ska köra nån ansiktsbehandling lr nå friskt. äh, skit samma!

i wanna be the smile you put on your face.


dj limmer - close to you


gammal låt, men vart som fast vi den då jag satt igång den (a)

My songs are of the revolution, My heart beats for my generation




SOMMAR, ge mig!
iaf här sitter jag nyvaken. har hunne tvätta ansiktet, nomore! men ialllafall, så la mitt ljud till telefon satan av igår.. (y) ska se om tekniska jag kan fixa de ;) men här sitter iallafall jag och lyssnar på en av mina favvolåtar :)




medina- you and me

onsdag 4 maj 2011

i know you don't love me.

sitter och ser the big bang theory. är inte alls trött. gick och la mig kring 4 inatt och vaknade 10, och är inte trött? det är magiskt, det är sjukt :o åh, jag har ingenting att göra. funderar på att lägga mig o tvångs sova :o antar att det blir så! godnatt.

I can't believe I still want you.

hunnit duscha, sminkat mig, orkat håret, plattat håret, packa nääästan allt. tänk att jag faktiskt ska hem :( sadface! iallafall, så har jag ingenting att göra nu :o har gjort typ allt. så ska jag bara sitta här i en timma och vänta på att farmor ska hämta mig, that's boring. men jaja, mamma ringde nyss och frågade vars min skåpnyckel är, hon ska ju hämta mina böcker på skolan, men den hade jag u jackfickan, ahah! lyckat kallar jag det. men lärarna har ju faktiskt en extra nyckel (y) god save me! så blir ju plugga då man kommer hem, längtar inte tills jag är framme.. haha! aja, ska itne skriva mer, för det finns ingenting att skriva om.. hoppas alla har så kul på skolan ;*

tisdag 3 maj 2011

i wish that my touch makes you smile just like that, and i wish that i had you the way that she has.

att du inte kan se att alla vi gör misstag, och vissa ber faktiskt om förlåt. jag vill bara att du inser att du gör ett misstag just nu. och det är ingenting du kommer att be om förlåt för sen. så bara inse, det hade blivit bättre om du lyssnat på mig. men det gjorde du ju inte. därför det blev såhär.



aså, har jätte tråkigt och sitter på youtube efter som spotify har ju sluta göra som man vill. nu är det ju bara 10 timmar i månaden (y) så skippar spotify atm. men youtube is my life now, haha! iallafall, jag e ju typ emo, så jag sitt och lyssna på lugnalåtar :') asnice! det finns två låtar jag föll för dirr, men den med colbie påminner mig om saker. sen hanging by a moment är bara bra, love the voice. iallafall, ingenting har hänt idag. vaknade 1, åt frulle, borsta tänderna, satt mig o kolla på skolavslutningskläder, tror jag hittat en gullig klänning. yes, ni hörde rätt! jag ska ha klänning. vet inte när jag hade de sist. haha! hatar de egentligen. men nångång ska man väl va ''fin''.. men ska beställa den då jag kommer till mamma. sen så klockan 3 var det ju oc, gaalet bra! ganska besatt är man ju. sen så blev det middag, å nu sitter jag här och bloggar. kul dag, yes sir. i morron åker jag iallafall hem till mamma, en dag utan bloggning. :o nejmen allvarligt, kommer sitta i en buss i typ 5 timmar. det är nice! & alla andra har skola. eller i mitt fall så min klass ska till ett gymnasie och kolla linjer. nånting jag faktiskt ville följa med på, för jag tror ju att jag ska gå fordons, men inte helt 100. så skulle avra kul och kolla mer på sånt, men är man sjuk så är man. men skit samma. nu äre som de är :) men lyssna på låtarna om ni känner för det. dom är mysiga!


colbie caillat - i never told you



lifehouse - hanging by a moment
i miss those blue eyes
how you kiss me at night
i miss the way we sleep
like there's no sunrise
like the taste of your smile
i miss the way we breathe
but i never told you what i should had said 
no i never told you, i just held it in
and now, i miss everything about you
i can't believe that i still want you
after all the things we've been through
i miss everything about you, without you
i see your blue eyes everytime i close mine
you make it hard to se
where i belong to when i'm not around you
it's like i'm not with me.

måndag 2 maj 2011

never mind, darling, love conquers all.





There's nothing else to lose, there's nothing else to find,
There's nothing in the world that can change my mind.








tråkig dag, sov typ till 10. sutte och cama idag med nån andreas. nån random! sen så har jag sett hockey, sneglar fortfarande. sverige - österriket. sen har jag hjälpt farmor med middan, hon var ju här idag. och sånt, inge kul. men jag känner mig mycket piggar, det märks att febern inte är kvar. men jag kan ju typ knappt andas (y) men skitsamma, nässpray på den :D men ork it skriva. hejdå

i'm never gonna be good enough for you

när vi låg där i sängen, när du kollade mig in i ögonen och sa hur fin jag var, du kysste mig och sa att du älskade mig. - jag saknar dig.

People come into your life for a reason, a season or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each person.

So far away from where you are
These miles have torn us world's apart
And I miss you
Yeah, I miss you
So far away from where you are
I'm standing underneath the stars
And I wish you were here
I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me

söndag 1 maj 2011

in your name i find a meaning.


c u r l y.





If you just realize what I just realized,
Then we'd be perfect for each other,
And we'll never find another.
Just realize what I just realized,
We'd never have to wonder,
If we missed out on each other now.




  jag är faktiskt inte så sjuk så jag itne får vara med nån, jag är så sjuk att jag inte får gå ut eller pussas.. :( så jonna var här nyss, men hon skulle hem och äta, jag väntar själv på att vi ska äta men dom har inte börja med potatisgratängen eller köttet så blir nog en sen middag idag med, men inge fel med det, bara man får i sig nå ;) men har jäääätte tråkigt :(

boring stuff.


jag gillar hur jag gör mina miner på kort :') iallafall, fortfarande sjuk och fortfarande hos pappa. tror jag åker hem tisdag eller onsdag. fortfarande inte frisk men måste hem och få skolsaker gjorde, mamma skulle hämta dom från skolan! iallafall, mamma ringde igår och sa att min rutiga skinnjacka har kommit (y) och nu när jag kommer hem skulle vi beställa några par skor, wounderful. mona och anna är fortfarande här, dom vart hyfsat full igår, dom satt o fnittra som två höner, gick det att sova? icket! fast de gick de ju inte ändå, så sjukt täppt i näsan så kan då inte andas och har så ont i munnen för hela munnen är ju uppsvullen så kan inte andas med den heller (y) nässpray funkar ju inte och inte halstabletter heller.. -.- hate this. aja, såg en film igår till 2 halv 3, prom night heter den, riktigt bra. rekomenderad! & sen igår var det ett litet fucktard som ringde.
han: hej vem är det?
jag: nattis vem är du?
han: nattis, men jag skulle prata med nathalie.
jag: det finns ingen nathalie, du får söka vidare.
 nog för att jag heter nathalie och de kanske var mig dom sökte, men kände bara att jag itne orkade prata med nån, och sen att man var så blåst å trodde på att jag hette nattis var ju lite smått gullligt :') men nu vare ju valborg igår, och alla drack eller hade massa folk eller hade iaf trevligt :) men jag, mona, anna och pappa satt och kolla hockey, norge -sverige. sverige förlora i straffar. inte bra alltså.. men nu ska ja dra, puss ;*