onsdag 31 augusti 2011

söndag 28 augusti 2011

bajs

Fabbe e söt!
Published with Blogger-droid v1.6.9

onsdag 24 augusti 2011

fb


haha, lite sådär små kul tyckte jag att de var. ''ingen gillar detta just nu'' haha! fast jag är både trött och har väldigt dålig humor! har iallafall väldigt tråkigt just nu.. mamma försöker få min lillabror att somna, efter de om inte klockan blir för mycket så ska jag nog höra om hon vill se en liten film med mig, sen så ska jag nog höra med fabian om han orkar snacka med mig ett tag innan vi somnar!

min egna lilla solstråle!

fml, min kamerasladd är borta :o så det kan bil fattigt med bilder, sorry! iallafall, bakade cupcakes igår och lovisa kom igår, så bjuppade på cupcakes! snälla jag :) iallafall, sen satt vi väl mest och prata och sånt, inte varit med bruttan på ett bra tag ju. men joo, vi var ute och tog massa kort, mest fjant kort men kan inte he in dom på datorn, föööör min kabel är borta :(

men jag och lovisa vaknade kring 12 idag, fabian ringde och väckte oss, ehhehe! så 12 var det bara upp och hoppa, vi käkade potatisbullar och sen så satyt vi och snacka och sånt, sen for lovisa för att lena kom och hämtade henne! sen så har jag prata med fabian, thihi. fast han skulle till strömsund och åka skridskor. hockeypojken min! han kanske kommer nästa fredag, förhoppningsvis. iallafall, får väl se hur det går att sova inatt... hoppas verkligen det går, vill inte ha en ångestnatt nu igen. och om jag får de så får de bli så att jag inte kommer kunna sova me nån annan än fabian, eftersom vi träffas så sällan, och då är det värt det. men hoppas jag kan sova!

tisdag 23 augusti 2011

lovisa :')

hahahahaha, lovisa just made my day! :')
Published with Blogger-droid v1.6.9

your love is my love.





åh, vilken härlig morgon! jag och fabian had a little fight, eller ja. inte fight, blev bara lite sur. så hade fått världens finaste och gulligaste sms av han. så jag vaknade med ett leende på läpparna! :D sen gick jag in i köket och hälsa på mamma som satt där och vänta på att ungarna skulle bli klart så dom kunde åka till dagis. sen så for dom, då gick jag och duscha. sen nu sitter jag här och äter frulle. oboy och husmans med ost <33333 my favourite! sen så sitter jag faktiskt och ser tv.

idag kommer faktiskt lovisa hit, wounderful! saknar bruuuuden. hann träffa hon typ 2 sekunder nu när fabian var här, men hon skulle bara hämta en sak, sen dro hon igen :( men nu jäfflar! bilr att laga egen mat idag, ingen hemma så, homemade dinner! haha, inte gott om jag lagar den.. får be lovisa ställa sig i köket, för vad har man vänner till? ;) iallafall, ska ta lite mer oboy och ta mina piller! bloggar säkert ikväll eller så, watch out!

måndag 22 augusti 2011

myself.

i don't care what they other say, i'm just me, and i'll do it in my way.
 

even heroes have the right to bleed, even heroes have the right to dream.

tjabba tjena! igår somnade jag uuuuutan problem, hur glad blev inte jag då? ;) ringde fabian när jag vaknade, alltså klockan 10. väckte han :D sen så pratade jag med han till halv 1 och sen gick vi och åt frulle, och jag duscha, och sen dess har jag inte hört av pojken. men han har varit i storfinnforsen med filip idag, så de spelar ingen roll! får ju prata med han i morron :) can't wait. sen så har jag väl inte gjort så mycket idag. jag ville käka potatisbullar idag, så mamma gjorde hemma gjorde, smaskens! sen så drog vi till mina kusiner och fika bulla och sånt, satt bara och prata. dom har världens myshund, en chihuahua, åh, va hon är söt :') iallafall, vi har då kommit hem från dom nu, så nu inväntar jag CSI klockan 10. blir nog lite mys med moder min då!

+ så skulle jag ju sova med min hund igår, men det gick max en halv timma innan han ville ut :( nytt försök ikv antar jag!

söndag 21 augusti 2011

looking for special things inside of me.

i'm more than a bird, i'm more than a plane
i'm more than some pretty face beside a train.

it's not easy to be me
Published with Blogger-droid v1.6.9

the hills

åh, min natt var inte alls bra. men jag har ju tur som hade sara här, hon kom och sov över. jag vet inte vad det är, men jag klarar verkligen inte av att vara själv längre, eller på dagarna går det, men inte på nätterna, får ångest. men skit samma! vi satt och såg bolt sen somnade vi, sen vakna vi kring 11. sen så har jag väl inte gjort så mycket. har typ hunnit äta frulle och nu ser jag tv.

jag sitter och ser the hills iallafall. funderar även på att fägra håret, det behöver jag! har ganska fin utväxt. men vilken färg? jag vill ha typ nån ljusare brun med slingor, men jag tror inte jag skulle passa i de..  vad ska man göra? vill inte se ut som nå cp i håret direkt.. men jag funderar på att fägra min naturliga färg och sen ljusare slingor, de hade ju säkert gått bra, men jag passar inte i ljust. fml. men vi ser väl, färga ska ja då göra!

lördag 20 augusti 2011

together forever, never apart. maybe in distance, but never in heart.

sitter just nu och ser mulan och väntar på att mor min ska komma hem nångång! ska försöka prata med henne om min ''sömnproblem''. har ångest varje gång jag ska sova, och det är ganska jobbigt.. sitter typ uppe hela nätterna och gråter, men vad ska jag göra? jag funderar på att göra en tidig kväll i kväll, om jag inte kan sova så ska jag se om sara kanske är vaken så man kan åka dit, då slipper jag sova själv.

men har iallafall suttit och kollat lite på klädsidor, men hittar man nå? nä! eller typ 2 tröjor, ska prata med mamma och se om vi kanske kan beställa de då hon kommer hem! hade ju varit härligt med lite nya kläder i garderoben! men tror mamma kom hem nu, men vad ska man säga? :o

i love you like a love song baby.

tack sara för att du var med mig i natt, det behövde jag! iallafall, jag och sara satt och lyssna på massa låtar förra veckan, och jag sa att jag verkligen inte gillade selena gomez röst, men jag har insett, att det gör jag visst! haha.. fast hon sjunger fel låtar, men det funkar! men iallafall, sitter här ensam hemma med hunden. alla andra är borta och jag vet inte hur länge heller :o så jag har ätit paj till middag. bad mamma köpa potatisbullarm är galen i dom! men affären hade stängt. fml..

och jag funderar på att göra om bloggen, så ska se vad jag kan göra. brb!

<3

jag älskar dig fabian.
Published with Blogger-droid v1.6.9

fredag 19 augusti 2011

alone.

det är på natten som jag är ensam, det e då jag e ensam det kommer, ångesten och ensamheten. jag klarar inte av dehär.
Published with Blogger-droid v1.6.9

my heart is telling me to stop

åh, hjärtat har åkt hem :'( fuck! vem ska man nu sova med? jag e iallafall skit trött, men ska snart ringa fabian en snabbis. sjukt, saknar han redan ju :o efter en helt sjukt galet mysig onsdag, torsdag och fredag så är han borta :o tooomt.. iallafall, efter han hade åkt hem så tog jag moppen upp till sara o hämta hon sen for vi o bada, sen hem till hon, åt kräfter och sen pretty little liars. men efter de for ja hem, och nu sitter mamma o dom o ser predators eller hur de stavas och ja väntar på fabian. :o
Published with Blogger-droid v1.6.9

du är kärlek.

Published with Blogger-droid v1.6.9

torsdag 18 augusti 2011

du är bäst i hela världen & jag älskar dig.

myspojken va sov här i natt, och de blir en natt till. han kom iallafal kring 6, sen gick vi ut till en äng o knäppte kort. myspys! fast han hatar att vara me på kort, men, fick med han på flera bilder! yess :) sen gick vi hem ingen o la oss och såg film och myste till ja, nu! hahah, fast vi har inte sovit nå, men klockan sex steg vi upp och duscha iallafall, sen la vi oss igen o myste. haha :) men vi ska väl snart stiga upp o äta någe! vi har ju en hel dag till på oss att hitta på massa bus! :')
Published with Blogger-droid v1.6.9

onsdag 17 augusti 2011

summer;

vaknade kring 7, och de var asbra väder, men ville somna om till 12, så de gjorde jag! sen nu vaknade jag 12 då och de spöreegna! jag hade iallafall tänkt och ta en lång dusch och göra mig lite fräsch till då fabian kommer. han kommer i eftermiddag, yes! :') sen efter duschen ska jag nog äta nå, super hungrig! har vakna flera gånger i natt av att jag är hungrig :o haha, men har inte orka stiga upp o äta.. men nujävlar :D och idag får jag ju faktiskt pussa på min älskling :') nöjdare tjej :D
Published with Blogger-droid v1.6.9

tisdag 16 augusti 2011

mys

sitter med min moster och hennes man jim och tjockar med popcorn! kan inte annat än att längta tills i morron då hjärtat kommer. wihoo :') fast min moster o dom åker hem :/ iallafall så har vi flytta om i köket, blev ju riktigt bra! men nu ska ja keep on mysa ;)
Published with Blogger-droid v1.6.9

måndag 15 augusti 2011

en gång cool, alltid cool.

Published with Blogger-droid v1.6.9

two weeks

idag har jag och fabian varit tsm i 2 långa veckor ;) haha! klå den om ni kan. försöker få tag i pojken men han svara ju int, kiiilllaaar! iallafall, jag hoppas på sällskap av han på onsdag :D min moster åker hem onsdag så de blir toppen! juste, min moster kommer idag, venne vilken tid men de ser vi! den regnar ute, och har nog gjort hela dagen. suck! har ialla fall hunnit duscha, fikat och raka benen och smõrjt in mig, ren tjej! nu sitter jag och lufttorkar håret.
Published with Blogger-droid v1.6.9

söndag 14 augusti 2011

ingen rubrik

o tjenatjena, stånktommy här! thihi, nu lura jag er :D men iallafall sitter jag här o gör ingenting, eller jo.. snackar med fabbe, ashärligt. saknar pojken min! har vare me sara typ hela dan, typ sett film o grejer. var faktiskt på logen igår, orkar inte berätta men kul var de! fick upp sara på dansgolve iaf ;) ska nog snart lägga på, fabbe sover typ snart! trött kille... påtal om korv, han kommer kaaaaanske, bara kaaanske hit på onsdag. i hope he kommer! iallafall min moster o hennes familj kommer i morron, myspys! men nu ska ja snacka med fabbe lite innan han somnar helt! pussssss.
Published with Blogger-droid v1.6.9

lördag 13 augusti 2011

i love you foreve, i won't put the 'r' because that's the end of forever.

sovit hos sara i två nätter, men är hemma nu! har sett the oc och pretty little liars, fleera avsnitt. förr kolla vi ju på vampire diarys.. haha, venne hur de stavas. men vi har sett alla avsnitt av de så, nya serier på gång. iallafall, mamma jobbar ikv, och leif och barnen har just kommit hem. men tova sover hos linn så en unge mindre (y) iallafall så hade leif köpt en påse popcorn med cheddar smak till mig! jag är galen i dom.'indian popcorn cheddar'. + hade han köpt massa godis. feta sig ikv? ohja!
Published with Blogger-droid v1.6.9

torsdag 11 augusti 2011

broken

jag har ju totalt brytit ihop.
Published with Blogger-droid v1.6.9

i can kiss away the pain

ojoj, jag ska ju vända tillbaka på dygnet. somnade halv 3 ich vaknade ett, en början? ska försöka somna tidigare idag! och kliva upp tidigare i morron :o iallafall, funderar på att klämma i mig en macka som frukost, och oboy :') sen så vänta tills middagen. chickennuggets, hemma gjorda! saaatan va gott. men ska äta o klä på mig, o duscha!
 

onsdag 10 augusti 2011

livet i en låda

galet, sitter här och dricker yoghurt. love it! kanske inte godaste smaken, men de fubkar faktiskt, den smakar sött! men helt ok faktiskt. och vill ni veta en sak? jag har blivit helt galen i evanecense och paramore, vad händer? älskar sångarna, bandet, musiken, låtarna, helt crazy! sitter o ladda ner massa låtar med dom just nu, ehehe! musik <3
 

systeryster

vaknade 1, steg upp o åt, sen satt ja o såg tv o somna i soffan tills 3, o nu kammar min syrra mig och medans sjunger hon massa låtar, en speciell från filmen trassel! haha, sött! iallafall, sen blir det nog mat, sen duschen! ska försöka somna tidigare ikv, men de har jag ju sagt varje natt, men har de blivigt en tidig natt? nepp!
 

tisdag 9 augusti 2011

tingeling

saknar min pojke! iaf, kunde inte sova o hörde mamma gick ner för trappen, så jag gick ut till henne, min lillebror hade vakna så dom la sig i soffan o försökte få han o sova. satt o kolla tv med mamma medans. men de sög, gick till mitt rum o satt igång tingeling. kände mig hungrig, fixade fil, men fick bara ont i magen, kastade bott de, nu ligger man o har typ sett hela tingeling filmen klart, o e ashungrig. jag funderar på att sova, men hungrig e ja.. men de e ju magkatarren, antar jag :o
 

where are u now?

varit med jenny nu! plockat hallon, kört moppe, kört fyrhjuling och typ myst. nu e jag hemma iallafall, och ensam är man. alla sover, utom mamma, men hon har ont i huvve så hon ska sova, och här sitter jag, less i hela kroppen och jag kan bryta ihop vilken sekund som helst. satt faktiskt nyss och pratade med fabbe, saknar pojken så sjukt mycket! :(
 

my day

åh, nu är jonna snart i arvidsjaur.. ensam i natt.. iallafall. jenny kommer typ om 2-3 timmar. har iallafall hunnit handla, sett en barbie film o nu luskammar mamma alla ungar. mammas kompis ringde o berätta att hennes dotter har löss, men de e bara en unge kvar o ingen har haft löss än.*puuh*. jo juste jag har hunnit duscha också! och nu sitter jag o skriver med hjärtat som är pæ hockeyläger, saknar han ganska mycket! :( åååh va trött jag är....
 

omg

redan vaken? crazy! 8.00 vaknade jag, omgomgomg.. men jag har ett skyll, jonna väckte mig (a) hon ska ju till bussen, så vi åker typ snart! men vaknade 8, hur skönt som helst! ärligt talat. vill vända tillbaka på dygnet, de vill jag verkligen. sen kommer jenny senare, hur kul som helst! sen blir det nog att röja upp lite, i've got a stökigt rum! :o iallafall, satsar nog på en tidig natt :) hell yeah!
 

måndag 8 augusti 2011

fuck you.

haha, myskväll! blir ju tyvärr sista natten med jonna :( hon åker hem i morron. huuuhuu! idag sov jag till 3, steg upp, åt frulle med jonnibonni, sen så drog vi en sväng med moppen, käkade middag, sen så har vi sett barbie fairytopia idag, o sen for vi till hoting med moppen o busa, kan nog säga att de var den roligaste moppeturen jag uppleft! sen hem o dricka varm oboy, de var kallt ute! så vi var istappar, men jag var enormt sugen på glass, så vi har klämt i oss 4 glassar o nu ska vi se barbie o älvornas hemlighet! o sen sova. upp halv 8 i morron, yeee! :D
 

thought strength i found love, in time i found myself in happiness with you.

Published with Blogger-droid v1.6.9
fittjävlakuksatansmobilhelvetesrövslickande.... åh, mobil fan.
htc Published with Blogger-droid v1.6.9

söndag 7 augusti 2011

my life.

fredag den 13 idag eller? :o jag vaknade kring 3, jag o jonna hade typ inge att göra tills middagen kring 4, sen bakade vi efter, en egen super kaka! haha.. men under bakningen.. vi hade aaalllt under kontroll tills.. jag skulle stoppa in degen i ugnen.. jag tappade ut all deg i ugnen. så vi gatt stänga av ugnen o torka bort allt. o de var deg i hela köket.. haha.. sen spillde jonna ut kaffe i hela köket. och sen skulle vi gardera kakan. skulle skriva " 3 årsdagen " men texten blev för stor och ja, för rinnande, just my luck. o då vi fixa grädden blev allt fel, o vi hade grädde överallt o ja :o men då vi skulle äta den så tappade jag min bit mitt på bordet, med grädden neråt.. asså, värre dagar.. sen så tog vi moppen till hoting för att köpa chips, sugna var vi. men vet ni? de började regna.. men vad gör man inte för en påse chips? :o iallafall, nu e vi hemma o ser film o äter chips. myskvälllll :D
Published with Blogger-droid v1.6.9

lördag 6 augusti 2011

my love

jag o jonna steg upp 7! 3 timmars sömn (y) vi drog på oss kläder, käkade o drog till viktor. vi gick ut i regnet, jag o fabian gick sist. alltså bakom jonna o viktor, typ 2 km bakom. mysig dag! sen gick vi hem till viktor där lena, hans mamma bjöd på gofika. så vi fika, sen gick vi upp o kolla då fabbe packa ihop sina saker. kan inte fatta att han har åkt hem.. han ska på nå hockeyläger i morron tills på fredag. one week without him! men sen blire nog dra till han nån dag. lillkillen min :') iallafall, vi kom hem kring 2, bytte kläder, vi var dyngsura! sen tog jag o jonna en powernap i 5 timmar ungefär. sen steg vi upp, åt o nu ligg vi som två fiskar i min säng (y) snart ska vi nog sova :D
Published with Blogger-droid v1.6.9

<3

myspojken min.
du är bäst!
<3
Published with Blogger-droid v1.6.9

fredag 5 augusti 2011

Published with Blogger-droid v1.6.9

don't be scared just be prepared for the worst.

varit med viktor o fabbe idag med. och lilla jonna förståss! haha. iallafall, myskväll med mysfolket. har varit o sett film med dom, eller dom kom hit, sen gick vi ut o gick o de regna o vi gick ganska långt, blev väldigt blöta. viktor o jonna fick vänta in mig o fabbe några gånger (a) blir nog vara med dom ett tag imorron innan fabbe far hem till backe :( kommer sakna pojken!
Published with Blogger-droid v1.6.9

torsdag 4 augusti 2011

love me

härliga tider! både igår o idag har jag varit med myspojken, viktor o jonna. och jag o jonna ha kört moppe som två tokar, sen så nu har vi kommit hem för ett tag sen, suttit hemma hos viktor. nu har vi tagit kvällsfika, o tvätta bort sminket i borsta tänderna. godnatt!
Published with Blogger-droid v1.6.9

tisdag 2 augusti 2011


nyss komme hem från en ute kväll med jonna! nejfan, vi bakade en kladdkaka också! smaka gott :D imorron så ringer min väckare 9, fattar ni.. 9 :o ska ju hem till mitt enorma tåsjö, äntligen. jonna följer till tåsjö, mitt päron :') så 9 stiger vi brudar upp och gör oss klara för att sen ta bussen ändå till hoting där vi blir upphämtade, för att sedan kanske åka in till byn och tanka min underabra moppe och se om de blir en liten date med viktor och fabbe, men de ser vi då! men iallfall, hemfärd i morron :D så blir nog ingen bloggning om jag inte mobilbloggar..

gielas

drar & badar på gielas nu!

what a beautiful day

goooodmorron världen! vaknade  3 idag, skulle vakna 1, men det sket sig ganska hårt. sen steg jag upp och duschade, och nu ska vi snart äta tacos. livet leker! sen ska jag vara med jonna, vi skulle tydligen nut och bada på gielas. hoppas vattnet är varmt.. ahha! badkrukan herself.

måndag 1 augusti 2011

pictures of you

sitter här och har ingenting att göra.. anna, rune och pappa for och fiska. min älskling ringde inte, han ville hellre cama, så vi gjorde de i kanske 5 minuter innan han stack ut.. vilken diss! men vi skulle cama sen när han kom hem igen, finaste :') iallafall. satt och kolla på tv, men fattade inte vad jag kollade på, sen blev de reklam och nu insåg jag att de var de okända. och jag är ensam hemma! great.. men jag e skit sugen på typ glass :o

with or without you.


Here we are
In the darkest place
To keep from forgetting
I picture your face
And I wonder
while we count the cost
Which is sweeter

Love or it's loss?