torsdag 31 mars 2011

weekend.

oj, är jag vaken nu? skit trött efter en dag på badet! var mest med daniel butbut. men iallafall, imorron kanske det blir att dra hem till alma och sova dära, och sen åka till stan på lördag om nu hon fick :) hope so! men det är nog min helg, sen blire nog bara sova, sen blir det ju skola igen :o så ni behöver ju inte förvänta er nått bloggande i helgen ;) haaha! godnatt :D

längtan efter dig.



knasig dag, verkligen :o typ tråkiga lektioner, men vi hade hk dirr efter lunchen och märta och jeppe hade maskar i sitt smör, ganska inte mys! vi bakade iallafall bullar :) askalas! men mina o olles bullar var ändå finast tycker jag :o och jag och olle hade även jätte kul i trappen, nivet, då man sitter på rumpen och åker ner för alla trappsteg, så kul hade vi också! haahah.. men sen vart det läxsläsningen på skolan, gatt ju stanna och göra bort lite omprov (a) har bara fem kvar... jag sköter skolan ifall nån undra. men sen så fick jag och grabzen lyssna på nåom vårat konstihistoria prov, men nu ska jag fara till hoting och vara med daniel & bada! så that was my day! e to the m to the o, lovisa var ju inte på skolan idag, suck! men aja, hopppas det går bra för hon på draghundstävlings saken (y) men nu ska jag bara sitta här i 10 dryga min och vänta på att mamma kan komma så jag får fara till hoting! så hejdå :)

onsdag 30 mars 2011

du & jag för alltid, ja det var så det skulle vara.

sitter här och diggar min underbara musik på spotify & har faktiskt jätte tråkigt :o tror man ska gå och göra lite varmvatten och hopp i duschn, lät ju faktiskt frestande :o i think i do so! :) sen så blir det nog stoooorpacka :o nejdå, men packa lite grejs, för det blir nog sova hos borta i morron, men bara bara kanske :) och sen så sover jag där till fredag då, och på fredag har man ju idrott så måste packa såna kläder också, jaja, så jobbigt ska det väl inte vara :) sen blir det ju att stanna på extratiden imorron efter skolan i morron, massa omprov och ogjorda prov.. drygt! men aja, palla inte blogga mer :o är faktiskt ingen storbloggare ju ;) hahah! nej men hejdå :)

all i need is someone right here beside me.


this is life without you
i'm learning how to miss you
i guess i need to know, how it feels like
this is life without you
i don't know who to turn to
and everything i know, to say this goodbye
so goodbye..

du var min bästavän.

saknar dig.  

no words can heal a broken heart.

hejhej, sitter hemma nu! just kommit hem, typ :o men iallafall, hungrig är jag så funderar på att hjälpa mamma att komma igång med maten, hehe ^^ iallafall, lovisa ska tävla med sina slädhundar i morron så hon kommer inte på skolan nå mer, fuck her. men jag får väl sitta i ett litet hörn och leka emo.. nejdå, men har jätte tråkigt :o men jag och alma har gungat idag, it just made my day!

tisdag 29 mars 2011

du är bäst nu men du var bättre förr.

sitter här och skriver med massa folk på fb, awesome! och jag ville bara säga att, jag har blivit singel. det var några dagar sen, men det var nog bäst så fast jag saknar han. men det funkar bara inte, det gör det aldrig. men palla hänga läpp, måste ju tänka på de posetiva, tänk allt bra vi hade! aja, ska inte skriva så, blir bara ledsen ändå :o men här sitter jag, igår sov lovisa här, tog hål i hennes näsa med min enorma kanyl, nejdå, med en vanlig kanyl faktiskt! gick rätt fort. hon skrek inte eller nått, så antar att det inte gjorde så ont heller. men aja, nu har jag brunt hår igen, skönt faktiskt! men ni får ingen bild, fast ni kanske inte vill heller. men jag är skit trött, osminkad å krulligt hår, hehe ^^ men nu ska jag sociala ner mig på jonas, han ringer som en tok! killar...

''they say that i'm a dreamer, but what else should i do,
when dreaming is the only way that i can be with u.''


kanske den fulaste bilden man kunde hitta, men det tog jag och lovisa igår ;) ahahha.. njut!

not a orangutang!

hej igen, jag gick till mitt rum och satt mig mitt på¨golvet o börja sjunga ''snöblind-kan själv'' sen gick de onda över, man typ wtf? men iallafall. har färgat håret igen, men det är fortfarande blött. och jag vet faktiskt inte varför men jämt då ja har färga håret så får jag negerkrull. mitt hår är sött! joja, sitter och ser tarzan med tova, hon ligger på min rumpa, ahaha, å släppa en fis nu, ohjäää! nejdå, ska vara snäll :) men ska typ fika nå å sova, blir bra. tack o adjö!

the city is at war.

hej, sitter här med jätte ont i magen.. funderar på att lägga mig och vila :o iallafall, orka inte skriva. hejdå.

torsdag 24 mars 2011

skola!

hej, just nu har jag svenska, snart lunch faktiskt. sen hk.. hahah värt.. men iallafall, hes tjej! kan typ inte prata. men ska göra klart min praorapport nuja, annars blir det ju inge godkänt för mig ju. men hejdå!

hej/olle

lördag 19 mars 2011

skotercross tävling!






























the future is unwritten.

hej, dålig uppdatering, inte vare hemma... först var jag med angelica, kommer bilder! sen var jag på prao, men orkar inte skriva, men de kommer bilder! :)